Şimdi Ara

Sword Dancing Wurun Hell Blade gibi Patlasın... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
3
Favori
10.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ozgurdurmaz85

Sword Dancing Wurun Hell Blade gibi Patlasın... damage değişmedikten sonra neden kendini kandırasın.........

bırakın bu böş işleri.

ayrıca bu skill sürekli kullanıldığında elektrik faturasına bir artış sağlayacaktır. ve de monitorunuzun ömrünü azaltır.

elektrik faturası-monitor ömründe azalma :D zuhaha yarıldım
    sen o skilli vursanda vurmasanda çıkacak efektin olduğu piksel ler genede parlama yapmş olacak mesela eslantta sın hellblade deki pembe efekt çıkmayacakta çöl ün sarı rengi zaten pikselde belirecek :D
    eğer bu cvp tan sorna tutupta bana kırmızı ışığın dalga boyu daha büyük dersen senin piksel kadar aklın olmadığına ciddi anlamda inanırım.

Madem görüntü hiçbirşey önemli olan elektrik parası ise sen boşa mozilla veya explorer çalıştırıp busayfayı okuma faturan kabarır :D en iyisi en siyah arkaplana sahip yıllar öncesinin oyunu "wolfied" var onu öneririm sana...

• söyle diyeyim kardes hadi elektrik faturasına bişeyler anlatmışşın birde onu gecelim oyun tavsiyesi yapmışşsın. benim asıl deyinmek istediğim ne gerek var böyle işlere. okadar gereksizki birde şunu düşün ben hs patlamasının keşke hiç görülmemesini istersim. Ve bir wariror için en önemli şey bu

EĞER warirorla yıllarca oynadıysanız benimgibi helis patlaması aynı zamanda screem skilini kullandığnızda da ortaya çıkar eğer siz bir wariorsanız ve bir asas sizden kaçıyorsa onu durdurmanın tek yolu screamdır. siz bir asas ı kitlemek için screem skiline bastığınızda anında olduğu yerde durmaz ve biraz olsun hareketine devam eder. keşke 80 skilide patlama yapmasada screem ile adamı kitleyip kitlemediğimi anlyayabilsem. eğer kitlendiyse ben onu kovalamaya devam edeceğim yoksa. okadar anlık bir durumki bu hızlı olmak şart yoksa asaslar cure basar kacar. bence 80 skilini bozmayı bulsanız biz warirorlara daha faydalı olur. çünkü kitlememiz gerek. ve kitledğimizde anlamamız gerek.

ELEKTRİK VE MONİTORUN ARIZALANMASI KONUSUNA GELİNCE SANA ŞÜNU SÖYLEMEK İSTİYORUM: SENİN O KÜÇÜK KAFANIN ALAMAYACAĞI ŞEYLERİ EMİN OL BENİM KAFAM COKTAN ALDI VE TASARIM AŞAMASINA GETİRDİ Kİ BEN ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTİRİK ELEKTORNİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZÜN OLABİLDİM.

EĞER BEN BU TARZ ŞEYLER DEN BAHSETTİYSEM EMİN OL SENİN O KUCUK KAFANIN ANLAYAMACAĞI BİŞEYLER VARDIR.

SORMAK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLURSA CANIN SIKILIRDA AYA ÇIKMAK İSTERSEN MSNİM BURADA : E135131@METU.EDU.TR

BU ARADA İLK YAZIMDA UFAK DEFEKTE OLSA MATRAK GEÇME DURUMUM VARDI. GERİ ZEKALI YERİNE KONMAK BENİ BÜRÜNDÜĞÜM GENÇ KNİGHTÇI KALIBIMDAN ÇIKARTTII. YA SABIR.

• quote:

söyle diyeyim kardes hadi elektrik faturasına bişeyler anlatmışşın birde onu gecelim oyun tavsiyesi yapmışşsın. benim asıl deyinmek istediğim ne gerek var böyle işlere. okadar gereksizki birde şunu düşün ben hs patlamasının keşke hiç görülmemesini istersim. Ve bir wariror için en önemli şey bu

EĞER warirorla yıllarca oynadıysanız benimgibi helis patlaması aynı zamanda screem skilini kullandığnızda da ortaya çıkar eğer siz bir wariorsanız ve bir asas sizden kaçıyorsa onu durdurmanın tek yolu screamdır. siz bir asas ı kitlemek için screem skiline bastığınızda anında olduğu yerde durmaz ve biraz olsun hareketine devam eder. keşke 80 skilide patlama yapmasada screem ile adamı kitleyip kitlemediğimi anlyayabilsem. eğer kitlendiyse ben onu kovalamaya devam edeceğim yoksa. okadar anlık bir durumki bu hızlı olmak şart yoksa asaslar cure basar kacar. bence 80 skilini bozmayı bulsanız biz warirorlara daha faydalı olur. çünkü kitlememiz gerek. ve kitledğimizde anlamamız gerek.

ELEKTRİK VE MONİTORUN ARIZALANMASI KONUSUNA GELİNCE SANA ŞÜNU SÖYLEMEK İSTİYORUM: SENİN O KÜÇÜK KAFANIN ALAMAYACAĞI ŞEYLERİ EMİN OL BENİM KAFAM COKTAN ALDI VE TASARIM AŞAMASINA GETİRDİ Kİ BEN ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTİRİK ELEKTORNİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZÜN OLABİLDİM.

EĞER BEN BU TARZ ŞEYLER DEN BAHSETTİYSEM EMİN OL SENİN O KUCUK KAFANIN ANLAYAMACAĞI BİŞEYLER VARDIR.

SORMAK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLURSA CANIN SIKILIRDA AYA ÇIKMAK İSTERSEN MSNİM BURADA : E135131@METU.EDU.TR

BU ARADA İLK YAZIMDA UFAK DEFEKTE OLSA MATRAK GEÇME DURUMUM VARDI. GERİ ZEKALI YERİNE KONMAK BENİ BÜRÜNDÜĞÜM GENÇ KNİGHTÇI KALIBIMDAN ÇIKARTTII. YA SABIR.

öncelikle şöyle başlayım ilk olarak warriorda scream ın kitmelesi dediğin gibi pembe parlamadan anlaşılıyor bu konuda haklısın başta bunu diyebilirdin.

Fakat burada insanlar bazı güzellikler katmak istemişler oynadıkları oyuna bunda kimseyi yargılamak boş işler diye laf atmak sana kalmadı birader
    aynı zamanda kimse ile sidik yarıştıracak durumda değilim.Haksız olduğun konuda ünvan veya mezun olduğun yeri belirtmek seni küçük düşürmez senin küçük aklının olduğunu ortaya çıkarır.

MADEM ORTAYA BİR FİKİR ATTIN BUNU AÇIKLAKİ BİZDEN FAZLA OLARAK NE BİLİĞİNİ GÖRELİM TARTALIM BİLGİMİZİ PAYLAŞALIM ???

Benim yazdığım cvp a göre seninkini tartacak olursak senin yazın hakaret boyutuna varmış, bu da senin ne kadar küçük olduğunu gösterir (yaş-boy mezunluk olarak değil) bilmem anlatabildimmi.

Anlatacaklarını dinlemek isterim lütfen tüm bilgilerini burada paylaş.

Hiç kimseyi ezmek sana kalmaz birader soracak olursan kimyagerim ve bu konuda inan bana hiç kimseye akıl verecek kadar üstün değilsin.(bu konuya cvp yazmanı bekliyorum)

SENDEN TEK İSTEĞİM FATURA KAÇ SKİLL DE NE KADAR ARTAR.
    MONİTOR ÖMRÜ HAKKINDADA BİLGİLENDİRME YAPARSIN UMARIM.
    (eğer ciddi anlamda bilgilendirirsen seninle boş yere polemiğe girdiğimi bu foruma kanıtlamış olursun bekliyorum, sidik yarıştırma ve iğneleme yerine bilgilendireceğini umuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 12 Kasım 2008; 16:30:11 >

• quote:

Sword Dancing Wurun Hell Blade gibi Patlasın... damage değişmedikten sonra neden kendini kandırasın.........

bırakın bu böş işleri.

ayrıca bu skill sürekli kullanıldığında elektrik faturasına bir artış sağlayacaktır. ve de monitorunuzun ömrünü azaltır.

kimseye zorla kullanın demedik boş iş bildirmek senin haddin değil

tbl lerin hiçbiri yeni patch da çalışmaz bütün mesajlarımı editlemeyede üşeniyorum millet indirip yapmaya uğraşmasın yöneticiler konuyu silerse sevinirim bir ara yeni konu açıp yeni sürüm için olan tbl leri veririm
  • biri yapsın kucuk erkek human warrior sword dancingi
  • nie kımse ciddiye almıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_tr2

nie kımse ciddiye almıyo

ırk ne dostum master warmı
  • human master war kucuk erkek warrior sword dancigi istiorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_tr2

human master war kucuk erkek warrior sword dancigi istiorm

http://rapidshare.com/files/165351726/Skill_Magic_Main_us.tbl.html
  • destroyer arkadasım yenı gelen clıent de bu verdıklerının hıc bırı calısmıor atıorum dataya oyuna gırerken donup kalıyor
  • yeni client e uygun yaparsan cok sevıncem sımdıden tsk ler arkadasım

sen yaparsın hadi :)
  • s.a kardes linki göremiorum msn adresim keslan_14@hotmail.com sword aura ile sword dansigine efectini hell blade gibi yapıp yollarsan sevinirim
  • s.a kardesim güzel paylasım yapıorsunda warrior non master ve master aura ve dansic i hell blade gibi gösterme linkleri kırık hata verior please dowloand link yazısı çıkıor ilgilenirsen sevinirim bu arad abana master dansicng ve non master dansicng aura yı hell blade gibi gösterme tbl leri lasım msn adresim keslan_14@hotmail.com yardımcı olursan sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.