Şimdi Ara

Switch 2 satışları rekor kırdı: PS2 ve PS4'ü geride bıraktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Güncel sürümüne hakim değilim ama switch kullanan arkadaşlara sorduğumda mig switchin sadece elinde bulunan oyunları dump edip yanında kartuş taşımadan oynamaya yaradığını söylemişlerdi yani gerçek anlamda bir cfw gibi değilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay amerika ve japonyada bulamadım gerçekten ancak birkaç gün önce dubaide her mağazada sağlam stok görünce dayanamayıp mario kart world bundle'ından kaptım bir tane. İlk defa bir nintendo konsolum oldu öncelikle. Kendisiyle 2-3 saat haşır neşir olduktan sonra insanlar neden seviyor gayet net anladım. İstemsiz çocuksu bir gülümseme bırakıyor oyunlar yüzünüzde, çok eğlenceli cihaz. Daha da çok satar bu gidişle. Maalesef oyunuydu, online üyeliğiydi vs. ülkemiz için çok makul bir seçim değil.

Herkes buyuk ekranda gercekci oyunlar oynamayi sevmeyebilir arkadaslar, switch bence cok eglenceli bir el oyun konsolu.

ustune isterseniz tv de baglayabiliosunuz yani Ki Ben 4 kisilik kart vs oynadigimda arkadaslarimla evde , ps5 pro da var ama, ne yazikki o keyfi ve eglenceyi swtich disinda ps5 den alamiyorm.

Windows lu el konsonlariyla da ugrasmak istemiorm, steam vsvsvs bir dunya uygulama vsvs oldugundan kafa yormak da istemiorm bunlara. O yuzden switch o bana gore harika bir alet ve de gayet keyif alarak kullaniorz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oldukça balon bir "haber".

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.