Şimdi Ara

Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile, ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Swissborg ödül miktarını 2 katına çıkardı. Yani 100€ değerinde kripto yatırımı yaptığınızda çekilebilir 4€-200€ arasında bir tutar kazanıyorsunuz. Bana çıkan ödülün yarısını da size yolluyorum, toplamda 6€-300€ arasında bir ödül kazanmış oluyorsunuz.

Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti

Kampanyaya Katılmak İçin👇👇

1. Öncelikle referans linkiyle kayıt oluyorsunuz.(referanssız linkte ödül yok)
    2. Açılan linkte telefon numaranızı girmeniz isteniyor, daha sonra mobil Swissborg uygulamasını indiriyorsunuz.
    3. KYC işlemini tamamlıyorsunuz bu işlem çok kısa sürüyor ortalama 5-10 dakika.(Kimlik ön ve arka yüzü + selfie)
    4. KYC onayından sonra en az 100€ değerinde kripto gönderiyorsunuz. Düşük fee olarak Xrp tercih edebilirsiniz. Dolara çevirdiğimizde garanti olsun diye 114$-115$ atabilirsiniz.
    5. Bu işlemden sonra hesabınıza kazı-kazan kartı tanımlanıyor. Sağ altta rewards bölümünden buna ulaşabilirsiniz.
    6. Özel mesaj veya telegramdan bana ulaşabilirsiniz, bana çıkan tutarın yarısını anında size gönderiyorum. Bu şekilde minimum 6€ maksimum 300€ ödül kazanmış olduk.

Referanslı link: https://join.swissborg.com/r/aliDEQW

Fee ücretleri: https://swissborg.com/legal/swissborg-app-fees

Referanssız(Ödül Yok): https://join.swissborg.com

İşlemler yapılırken veya cüzdan kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Diğer Kazandıran Konularıma da Göz Atın

Nexo üye ol, 100$'ı 1 ay Beklet 42$ Kazan

Cakedefi  50$ + 100TL Kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 25 Nisan 2022; 22:13:10 >

• Anında çekilebilir yazmışsınız. Anında çekilebilir olmuyor bu yatırımlı çekilebilir oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapsLockTR kullanıcısına yanıt

Yatırımlı olunca anında çekilebilir olmuyor mu yani? Tüm işlem toplasan 15 dk sürmüyor bu anında değil de ne o zaman..

• JustFroglee kullanıcısına yanıt

Mantıken yatırım yapmadan anında çekilemeyeceği için başlıkta yazıldığı gibi anında çekilebilir olmuyor.

• CapsLockTR kullanıcısına yanıt

Başlıkta anında çekilebilir yazılmasınınn sebebi, birçok airdropta karşılaştığınız gibi kilitleme olmaması, Cakedefi için konuşursak mesela onda yatırım yaptığınızda 6 ay gibi bir süre kilitli kalıyor ödülünüz. Bunda ise anında yatıyor ve çekebiliyorsunuz.

• JustFroglee kullanıcısına yanıt

Onu anlayabiliyorum zaten ama başlıkta eksik bilgi var diyorum. Mesela ben konuya yatırımsız anında çekilebilir sanarak girdim.

• Altta yazdığım örnekteki gibi kısa bir şekilde Gerekli yatırım miktarını da başlığa eklerseniz kafa karışıklığı oluşturmaz.

Swissborg 50 Euro Yatırım ile, Anında ÇEKİLEBİLİR 1-100 Euro Veriyor”

İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80.000 tl ile yapılacak iş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

Konu başlığını güncelledim, teşekkürler hocamSwissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti 

• Devam etmekte

• Teşekkürler. 2 Euro verdi Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti 

• Bana da 2€ çıktı olsun, teşekkürler faydalandım.

• Rica ederim, yok mu şöyle temizinden 100 euro çıkan Swissborg Ödül 2 Katına Çıktı - 100 Euro Yatırım ile,  ÇEKİLEBİLİR 6-300 Euro Kazan - Şuanlık Bitti 

• up

• devam ediyor mu

• turkceoguz kullanıcısına yanıt

Evet hocam devam etmekte

• usdt atıp çekebiliyormuyuz çekiliyorsa fee ücreti ne kadar acaba

• egitimtube kullanıcısına yanıt

Hocam USDT atabiliyoruz ama sadece erc-20 ağında transfere onay verdiği için fee ücretleri çok yüksek, en mantıklısı xrp yollamak

• teşekkür ederim bende de euro çıktı sizin ref ile kaydoldum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.