Şimdi Ara

Swift Socket Programlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. IOS platformunda Swift programlama dilini kullanarak bir proje üstüne çalışıyorum. Projenin bir bölümünde databaseden sürekli veri çekmem gerekiyor yani şöyle düşünebilirsiniz.Örneğin mesajlaşma uygulamasında bir mesaj gönderdiğinizde aynı anda size de o mesaj geliyor yani tetikliyor.Bana da böyle birşey lazım. Şuanda uygulamam veritabanına bağlı . Şu şekilde bağlı , web service aracılığıyla databasedeki veriyi java servlet aracılığıyla json olarak uygulamaya çekiyorum ve swift ile onu parse edip işlemleri yapıyorum. İlk başta timer kullanarak yapmak istedim fakat baya bir amatör olacağı için vazgeçtim. Sizce hangi yolu izlemeliyim ?

Genel olarak istediğim şey veritabanındaki veriyi 10 saniyede bir uygulamaya göndermek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan yok mu :)

• Mesajı şimdi gördüm socket programlama deyince akla ilk olarak Unix / BSD Sockets gelir ve o da genelde C ile programlanır. Sorduğun şey C'deki poll.h başlığı altında yapılan şey (dokümantasyona uzun süredir bakmadım, yanlış ta olabilirim)

• Socket.io ya bak. Swift clienti da var. en kolay ve hizli bu sekilde ilerlersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.