arkadaşlar swf dosyasını,vcd de seyredilebilir formata çeviren bir program önerin lütfen.swf yi flash ın kendiside avi yapıyor aslında ama vcd de seyredemiyoruz.ya avi yada dat dosyasına çevirebilen bir program.teşekkürler.
Bunu yapan bütün programlar bilgisayar için yapar bildiğim kadarı ile. Çünki vcd de seyretmen için ek dosyalar lazım. Bunun içinde bir program lazım. Sen o programı ara. "Super video converter" adında bir program vardı. Heralde yapıyordu bu işi
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet0036
arkadaşlar swf dosyasını,vcd de seyredilebilir formata çeviren bir program önerin lütfen.swf yi flash ın kendiside avi yapıyor aslında ama vcd de seyredemiyoruz.ya avi yada dat dosyasına çevirebilen bir program.teşekkürler.
1 - swf yi flash ile avi ye çevir 2 - ister nero ile vcd yap, istersen piyasada avi converter mpg şekilnde program ara çıkan lar işini görü
tşk ler .ben yardımcı program kullanmadan flash ın içinde halletmek istedim.evet yardımcı programları biliyorum ama malesef görüntü kalitesi oldukça düşük.nero avi dosyasını vsd formatında yapmıyor malesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme