Şimdi Ara

Sweden Post Tracking kod (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
12.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mathematical

Çok teşekkürler arkadaşlar. Satıcıda endişelenmememi, Noel yaklaştığından dolayı yoğunluk olduğundan bahsetmiş. Ancak 17track.net sitesinde aratmama rağmen oradanda bir sonuç bulunamadı. Kargo şirketinin bilgileri girmesi daha ne kadar sürer acaba?
    Birde bu kargonun İsveçe gitmesi ne kadar saçma bi uygulama olmuş, anlamsız, fuzuli para ve zaman kaybı.
    Ben galiba Türkiye'de ki kargolar gibi düşündüm. Burada aynı günün gecesinde nette oluyor galiba. Demek kargo kalitesinde öndeyyiz gibi bir yorum çıkardım kendimce.

Konuyu dağıtmyayım.

Çok sağolun.

ne oldu son durum nedir tel geldi mi ürünün adresini pm atabilir misin.

En son tekrar mesaj attım. Bu sıkıntının 3 gün daha devam etmesi durumunda paypal'a bildireceğimi söyledim.

Satıcı hala noelden dolayı gözükmediğini endişelenmemem gerektiğini falan söyledi. Ancak daha verdiği tracking code ile arama yapıldığında sonuç bulunamıyor.

Şimdi Paypal'a geçiyorum.

• Satıcının linkini verebilir misin denk gelirse almayalım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuis

Satıcının linkini verebilir misin denk gelirse almayalım bari

Tabi veririm. Neden olmasın.
    Bende yüksek feedback'e aldandım. Belkide yanlışım paypal'dan alışveriş yapmaktı.
    Ben Paypal çözüm merkezine bildirince durumu mesaj atmış aynı takip numarasını.

Bu sefer de 7 aralıkta gönderdim diyor. Daha evvel Kasımın 15inde gönderdiğini söylemişti. 1 ay yarın doluyor yani. Hala takip kodu gönderiyi bulamıyor.

Satıcı da bu;
    http://www.aliexpress.com/store/710854

• çek parayı kardeş böyle ticaret olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkerem

çek parayı kardeş böyle ticaret olmaz

Çek parayı derken, dün paypal'da yazdığım mesajı hemen hak talebine dönüştüreyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematical -- 14 Aralık 2013; 20:41:06 >
  • kardeşim paypal e ingilizce güzelce anlat çeviri yoluyla döneceklerdir mutlaka sonuçta ürün gönderilmemiş bile mağdurum para mı iade istiyorum de döneceklerdir mutlaka haktalebini bilmiyorum bikez paypal den iade talep etmistim bikac güne dönmüstü param mutlaka geri döneceklerdir sana ancak kur hesabından dolayı biraz kaybın olur tahminim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: punkerem

çek parayı kardeş böyle ticaret olmaz

Çek parayı derken, dün paypal'da yazdığım mesajı hemen hak talebine dönüştüreyim mi?

hocam noldu son durumda.
    benimde bir siparişim var şuanda brezilya ya gidiyor gözüküyor :)
  • reyta R kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Kargo Türkiye'ye gelene kadar hiç bir sitede görünmedi. (not found)

Umudu kesip paypaldan hak talebinde bulunmuştum. Ama kargom geldi. Hatta aynı arkadaştan ikinci siparişi verdim.

Bunların haricinde başka bir siteden elektronik sigara siparişi vermştim. Onların verdikleri takip kodunda sıkıntı yok ancak kargolar aşırı yavaş. !-2 sene önce sık alışveriş yapıyordum 10 günde elime geçen ürünler bile olmuştu. Şaşırıyorum doğrusu.
  • hangi siteden alışveriş yapmıştın.
  • reyta R kullanıcısına yanıt
    AliExpress'den satıcıyla irtibat kurup mesajlaştım. Daha sonra AliExpress'i by-pass edip paypal üzerinden ödemeyi yaptım.
  • quote:

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Kargo Türkiye'ye gelene kadar hiç bir sitede görünmedi. (not found)

Umudu kesip paypaldan hak talebinde bulunmuştum. Ama kargom geldi. Hatta aynı arkadaştan ikinci siparişi verdim.

Bunların haricinde başka bir siteden elektronik sigara siparişi vermştim. Onların verdikleri takip kodunda sıkıntı yok ancak kargolar aşırı yavaş. !-2 sene önce sık alışveriş yapıyordum 10 günde elime geçen ürünler bile olmuştu. Şaşırıyorum doğrusu.

Hocam kargo kaç güne gelmişti sizin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.