Şimdi Ara

Swarm Kullanan Herkese Ucretsiz Algida Dondurma Cesitleri ! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.297
Cevap
54
Favori
42.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayrına kod veren varsa alabilirim ios 7 var telefonumda swarm yükleyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim migrosun etrafında sıcak fırsatlardan ahalisinden pek adam yok galiba. Başka şubelerde hemen biten kampanya ürünleri burda hep bulunuyor. Geçen hafta eti browni 30 kadar almıştım. 3 gündür de dondurma alıyorum ve kasaların önü dondurma dolu...

• daha demin 2 adet aldım
  • Bir türlü kod alamadım fazla kodu olup kullanmayacak olan bana verebilir mi kodunu pm den
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Bizim migrosun etrafında sıcak fırsatlardan ahalisinden pek adam yok galiba. Başka şubelerde hemen biten kampanya ürünleri burda hep bulunuyor. Geçen hafta eti browni 30 kadar almıştım. 3 gündür de dondurma alıyorum ve kasaların önü dondurma dolu...

Hala devam ediyor mu eti brownie kampanyası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Black Dark-

Bir türlü kod alamadım fazla kodu olup kullanmayacak olan bana verebilir mi kodunu pm den

Gönderdim. PM kontrol ediniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notrius Monster

Hayrına kod veren varsa alabilirim ios 7 var telefonumda swarm yükleyemiyorum

Gönderdim. Pm Kontrol ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

kod veren varsa bende alabilirim.

Gönderdim. Pm kontol ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Merhaba kod gonderebilecek var mi acaba:(

Gönderdim. Pm kontrol ediniz...
  • Arkadaş çevremden aldığım kodlarla yardımcı olabildiğim herkese pm'den kod vermeye çalıştım. Yardımcı olamadığım arkadaş kaldıysa kusura bakmasın ve şahsi algılamasın lütfen. Cümleten afiyet şeker olsun. Tatlı bir anımız olsun
  • Site kapanmış, swarm da kod vermiyor Fazladan magnum kodu olan varsa yollayabilir mi bana da
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44cihan44

Bu kampanyadan bir ben mi yararlanamadim arkadaslar pm den birer kod yollayabilecek var mi
    valla yararlanamadim diye dayak atacaklar bana
    Kod verenden Allah razi olsun vermeyenin de cani sagolsun...

Bir bana kod veren olmadi yok mu fazladan kodu olan arkadaslarimiz birer tane yollayabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44cihan44 -- 10 Nisan 2016; 20:25:24 >
  • Arkadaslar bende denedim ama kod vermedi 2 tane elinde kod olan varsa banada yollayabilirmi??

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    Akşam oldu mu..
  • 22 sayfalık fakir
  • Kod gelmiyor. Elinde olan var ise 1 tane magnum kodu alabilir miyim? Yahut cornette.
  • elli kere check-in yaptım kod vermedi, facebook sayfalarında geçici bir sorun olduğundan bahsetmişler devam edecek demişler, bir türlü kod alamadım. elinde fazla olan varsa bende rica edebilirim. :)
  • edit:kodları sildim alanlara afiyet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyo -- 11 Nisan 2016; 5:52:48 >
  • Özelden magnum kodu verebilecek yok mu :)

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.