Şimdi Ara

SWAP cihaz renk değişimi olmuyorsa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Frankdal

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Bendede beyaz 64gb var.(Bu telefonuda tuş değişim programından sıfırı ile değiştirmiştim :) ) Bakalım pazar günü batarya değişim kampanyasından cihaz değişirse bende siyah bir iphone 5 32 gb veya 64 gb ile takas yapabilirim.

Benimde iPhone 5 batarya programına uygun.Cihaz mı değişiyor batarya mı ?

Tuş değişim programında bazı ülkelerde mekanik parça değişmişti. Türkiyede komple cihaz değişmişti. Bunda ne olur bilemiyorum. Pazar günü öğreneceğim :)
  • quote:

quote:

quote:

Bendede beyaz 64gb var.(Bu telefonuda tuş değişim programından sıfırı ile değiştirmiştim :) ) Bakalım pazar günü batarya değişim kampanyasından cihaz değişirse bende siyah bir iphone 5 32 gb veya 64 gb ile takas yapabilirim.

Tuş değişim programında bazı ülkelerde mekanik parça değişmişti. Türkiyede komple cihaz değişmişti. Bunda ne olur bilemiyorum. Pazar günü öğreneceğim :)

ablamınkini bugün değiştirttim. kilit tuşundan dolayı sıfırıyla değiştiriyorlar. ama ekranı filan kırıksa sadece tuşu tamir ediyolarmış galiba.

• Seri numarasini sorgulatip uygun olmadigi halde degistiren varmi ararnizda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

quote:

quote:

quote:

ablamınkini bugün değiştirttim. kilit tuşundan dolayı sıfırıyla değiştiriyorlar. ama ekranı filan kırıksa sadece tuşu tamir ediyolarmış galiba.

Hocam benim cihazda zaten değişmişti. Ama bu batarya olduğu için ne olur bilemiyorum.

• beyaz 16gb 5 imi değiştirince 32gb değişmiş siyahla değişirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.