Şimdi Ara

Suzuki, 'Suzuki'den Garantim ON’da' programı ile 10 yıl garanti sunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Honda'dan Suzuki'ye geçtim bin pişman oldum.

Honda da Japon'du, sorunsuzdu, sanayiye yolum düşmedi, bir gün olsun teklemedi. En önemlisi Suzuki gibi 2. elde değer kaybetmedi tam aksine prim yaptı. Sıfır aldığım Suzuki diğer araçlardan daha az prim yaptı. Değiştirmek istiyorum ama param çıkışmıyor ve makas sürekli benim aleyhime açılıyor.

Kısacası tek sorunsuz Japon Suzuki değil. Honda var Toyota var. Sıfırını aldığında arabanın değeri de çöp olmuyor hem.

• 1.4 turbo modellerinden getirseler i20 N'den fazla satabilirlerdi belki de ama vizyonları Twitter'da bot hesaplara arabalarını övdürecek kadar olduğu için getirmediler.

• Havadan 2500 almışlar

Hava filtresinden ve yağdan 3000 lira almışlar

Çok pahalı gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model Vega ya biniyorum 298 binde aldım kaput ve ön çamurluklardan biri değişmiş bir Çamurluk boyalı arka 2 çamurluk lokal boyalı.

Aracı aldığımda 1000 lira işçilik ücreti olarak 2000 liraya triger kayışı şarj kayışı yağ hava yakıt filtreleri değişti. Hem başka belirttiğim işçilik ücretinin içine dahil olarak kartel contası ve 4 tane buji de değişti onlara da 500 lira verdim.

MaşAllah diyelim aracı aldığımdan beri sanayiye bu işlemleri hariç hiç uğramadım sadece bir sensörler bozulmuştu sensörleri değiştirdim rölanti valfi hava akış metresi boğaz kelebeği sensör hepsi 2000 lira tuttu.

Tanesi 750 liradan 4 tane de Funtoma lastik aldım.

Artık yolda bırakan araba kalmadı hocam. Biri yolda kalıyorsa kendi hatasıdır.

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    Eski filtreleri çöpe atma parası olarak 1250₺+KDV almışlar, ne Mercedes ne Audi bu kalemi faturaya bile dahil etmiyor, bu resmen soygun olmuş, parça ve işçilik fiyatlarını oynatamadıkları için 1250₺ atık bedeli, 1250’de uzun dönem bakım koruma adı altında, resmen 3000₺ hava parası almışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 20 Nisan 2024; 13:28:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt

aynen, garanti adı altında soygunculuk.

gitmeyin, göndermeyin, tavsiye etmeyin..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.