Şimdi Ara

Suzuki Splash Türkiye yollarında... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
564
Cevap
6
Favori
70.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğim kadarıyla Splasha makyaj yapılalı bir yıl ancak olmuştur. Yani 2014 de kasa değişmez diye düşünüyorum.
  • suzukinin diğer forumlarını da takip etmekteyim .sanki gönlüm yavaş yavaş splash e kayar gibi pek olumsuz yorum okumadım okusam da genelde bagaj olayı olumsuz yazılmış ama arka koltukların yatırılmasıyla gayette güzel bir hacim oluşuyor sanki ,beni de ön konsol kendine hayran bıraktı.belkide şu saattren sonra splashinde özel bir sayfası olabilir burası :)) ben ankara da ikamet ediyorum iki gün önce çay yolunda ablama bayram ziyaretine gitmiştim site içerisinde park halinde kırmızı bir tane splash görünce ,kendimi sırıtırken buldum :D inşallah en kısa zamanda bir splash sahibi oluruz ve burada yazarım sizlere ...

@adepex arkadaşım burada yorumunda bahsetmişsin sıfırı konusunda yardımcı olabilirim diye ,nasıl bir yardım alabiliriz senden ,teşekkür ederim...
  • Suzuki Splash ile Swifti bayide tekrar alıcı gözüyle inceledim.

Ön koltuklar Splashda daha iyi. Rahat ve oturuş pozisyonu iyi. Görüş açıları mükemmel.

İç mekan yüksek tavan yapısından dolayı olduğundan daha fazla geniş ve ferah gösteriyor. Konsol zaten çok güzel. Konsol üstündeki devir göstergesi araca ayrı bir hava katmış.

Gönlüm Splashda kldı, aklım makyajlı Swiftte.

Şu anda araya bir araç daha girdi. Mitsubishi Space Car. Kasım ayı başında Türkiyede satışa sunulacağı söyleniyor. Fiyat belli değil.
  • Space starin carbuyer incelemesinde sürüş hissinin ve ic mekan malzeme kalitesinin kötü olduğundan bahsediyorlar. Ben de merak ediyorum açıkçası ancak splash kadar alinasi olacağını tahmin etmiyorum.
    Ankaradan alacak olan varsa haberleşelim... Gerçi ben aralık/ocak gibi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyeron -- 20 Ekim 2013; 20:17:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankicampik

suzukinin diğer forumlarını da takip etmekteyim .sanki gönlüm yavaş yavaş splash e kayar gibi pek olumsuz yorum okumadım okusam da genelde bagaj olayı olumsuz yazılmış ama arka koltukların yatırılmasıyla gayette güzel bir hacim oluşuyor sanki ,beni de ön konsol kendine hayran bıraktı.belkide şu saattren sonra splashinde özel bir sayfası olabilir burası :)) ben ankara da ikamet ediyorum iki gün önce çay yolunda ablama bayram ziyaretine gitmiştim site içerisinde park halinde kırmızı bir tane splash görünce ,kendimi sırıtırken buldum :D inşallah en kısa zamanda bir splash sahibi oluruz ve burada yazarım sizlere ...

@adepex arkadaşım burada yorumunda bahsetmişsin sıfırı konusunda yardımcı olabilirim diye ,nasıl bir yardım alabiliriz senden ,teşekkür ederim...

Öncelikle Suzuki araçları ve ilgilendiğiniz Splash hakkında farklı pek çok bilgileri bulabileceğiniz ve benim de yöneticisi olduğum bir sitemiz var, üye olarak yazılanları inceleyebilirsiniz.www.suzukitr.com

Suzuki'de araçların kasası sık değiimez. Splash bir süre önce biraz mayajlandı, 2014 yılında kasasının değişeceğiniz hiç sanmıyorum.
    Bu yönde bir bilgi de kimseden duymadım.

Splash'ı yalnızca şehir içi kullanım aracı gibi düşünmeyin zira ben şehirler arası uzun, keyifli yolculuklar yaptım, yapıyorum da.

Splash yüksek ve geniş bir araba, kullanımı rahat. Buna karşılık 1.2 motoru 94 beygir ve gayet performanslı. Kompakt araçların pek çoğunda 94 beygirlik bir güç yoktur.

Mitsubishi Space Star'ın eski kasası daha geniş formda bir araçtı. Lakin, yeni kasa ile bu durum değişti, Space Star Colt'tan dahi daha küçük bir araba oldu.
    Yurt dışı farklı incelemeleri ben de okudum, olumsuz yrumlara rastladım. Burada nasıl bir fiyatla gelecek bilemiyorum.

Son olarak Splash almak isteyen arkadaşlara aracılık yapabilirim, yönlendirebilirim. Fiyat konusunda bir miktar yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
    Bu konuda yardım ricası olan özel mesaj gönderebilir, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adepex -- 21 Ekim 2013; 1:17:20 >

• adepex kullanıcısına yanıt
    Dün yabancı bir sitede bir haber okumuştum. Şimdi aradım ama bulamadım. Splash için facelift yani makyaj 2015'ten önce olmayacakmış. Hindistan'da küçük araba pazarının %48'inin Suzuki'ye ait olduğunu anlatan bir haberdi.

Edit: Hah... buldum.http://www.indianexpress.com/news/maruti-lines-up-hatch-in-big-battle-of-small-cars/1185038/
    Not: Ritz=Splash
    http://www.marutisuzuki.com/ritz/RitzDesign.aspx adresinde Splash'ın biraz farklı bir versiyonunu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanAkkor -- 22 Ekim 2013; 20:22:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Dün yabancı bir sitede bir haber okumuştum. Şimdi aradım ama bulamadım. Splash için facelift yani makyaj 2015'ten önce olmayacakmış. Hindistan'da küçük araba pazarının %48'inin Suzuki'ye ait olduğunu anlatan bir haberdi.

Edit: Hah... buldum.http://www.indianexpress.com/news/maruti-lines-up-hatch-in-big-battle-of-small-cars/1185038/
    Not: Ritz=Splash
    http://www.marutisuzuki.com/ritz/RitzDesign.aspx adresinde Splash'ın biraz farklı bir versiyonunu görebilirsiniz.

Suzuki araçlarının kasasının sık değişmemesi hatta pek makyajlanmamasını seviyorum. Aslında japon markaları genellikle öyle yapıyor.

Bizim Splash bazı ülkelerde Maruti Ritz isminde çıkıyor.
    Linkteki Splash yeni makyajlı Splash ile aynı diye düşünüyorum. Bir tek yan koruma çıtaları eklemişler (ki benim arabada zaten var).
    Ha bir de arka Spoyler eklemişler.

• bugün sahibinden com da beyaz bir splash vardı. arkası falan değişikdi yani iki renk vardı bu modellerden sayılı falan mı gelmiş acaba çok güzel bir uyum olmuş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2012-suzuki-splash-1.2-gl-tam-otomatik-orjinal-hatasiz-143614762/detay
  • İlk defa gördüm ama güzel olmuş. Benimki de 2012 beyaz Splash ama benimkinin arkası komple beyaz.
    İlandaki arabada sağ arka tamponda biraz yırtık ve vuruk var.
  • evet hiç dikkat etmemişim zaten alıcı gözüyle bakmadım sadece özel bir kasa mı diye merak etmiştim. bu durumlarda yırtık problem olabilir mi hadi az birşey darbe hepimizin arabalarında illaki vardır ama yırtık sorun olabilir belki..ama güzel bir kasa gerçekten ..
  • bankicampik kullanıcısına yanıt
    Mini onarım kapsamında tampon yırtıklarını kolayca hallediyorlar. Tamponu eritip tekrar kaynatıp bi de boya çektiler mi problem kalmıyor. Kaskoların bazılarında tampon onarımı sınırsız üstelik. Boya hariç yalnız. Yırtık tamponu defalarca düzelttirebiliyorsunuz da boyattırınca bir hakkınız gidiyor.
  • Ankara'da 2nci el satan hiç yok aylardir takip ediyorum. Sıfır icin 32 istiyorlar, o paraya clio alırım. 2nci el temiz bir splash bulsam kacirmayacagim ama. Splashi Splash gerçekten çok beğendim.

• sariyeron S kullanıcısına yanıt
    valla ne yalan söyleyim ben avrupalısının yakınından bile geçmem ,yolumu uzatır genede japondan şaşmam ,ki benim şuanda peugeot 206 aracım var satıp japon düşünmekteyim ,bu kadar japon düşkünlüğüm belki, otomobil pazarında diğer avrupalıların ,bizim insanımızı sömürmesi ve ceblerimize göz dikmesi olabilir ayrıca motorda olsun diğer parçalardaki kalite olsun ,yolumu uzatmaya değer şeylerdir.diye düşünmekteyim hele hele fransızsa bir kez daha düşünürüm... ama zevkler ve renkler tartışılmazmış tabiki..

evet ikinci eli mantıklı gibi ama ben arabamı kaçıncı el olarak aldım tam bilmiyorum hatta birileriner güvenipte aldık ki ben arabadan pek anlamazdım ozamanlar ,resmen hayal kırıklığı yaşadık ama sesimizi çıkartmadık çünkü birilerine saygımızdan dolayı ,sustuk .ama saf durumuna da biz düştük. o yüzden arabanın neyi var nesi yok herşeyini ben bilmek isterim ,kaza mı yaptık,ben yaptım, arka kapı mı değişcek ben değiştirdim, tavanına saksı mı düşmüş ,ben bilcem,, satarkende ,kendimi diğerlerinin yerine koyup öyle satcam ,kimse böylelikle saf durumuna düşmeyecek,malı aldığına pişman olmayacak ve benim de içim karşı tarafında içi rahat edecek.benim görüşümde ,hayat feefemde bu hocam,o yüzden aracı uzun yıllar kullanmak istiyorsan sıfır alman en iyisidir bu devirde dürüst adam çok nadir bulunur ,o da bize denk gelmez zaten...

• Allah aşkına, Türkiye'de araba sahiplerinin arabalarını nasıl kullandıklarını görmüyor muyuz hepimiz? Büyük bir hoyratlık, hunharlıkla kullanıyoruz arabalarımızı. Bu ülkede ikinci el araba alınır mı hiç? Klasik sorudur, değişeni, boyası var mı? Ya onu bırak da sahibi, o arabaya acaba kaç kişi bindirmiş, kaç kilo yük yüklemiş? 5 kişilik arabaya 8 kişi bindirmiş, dere tepe gezmiş mi mesela? Çukurdan, tümsekten geçerken yavaşlamış mı? Kaldırımdan yola inerken arabanın altı vurmasın diye dikkat etmiş mi? Rodaj sürecinde arabaya nasıl davranmış?

Daha neler neler?

Alacaksan sıfır araba alıcan kardeşim. Ben onu bilir, onu söylerim.
  • sonuna kadar katılıyorum...
  • O değil de sifiri cok pahalı bence. 28-29 civarı olsa hiç düşünmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bankicampik

bugün sahibinden com da beyaz bir splash vardı. arkası falan değişikdi yani iki renk vardı bu modellerden sayılı falan mı gelmiş acaba çok güzel bir uyum olmuş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2012-suzuki-splash-1.2-gl-tam-otomatik-orjinal-hatasiz-143614762/detay

Normal bayi versiyonu. Arka kısmındaki siyah kısmı sonradan yapmışlar, boya ya da bir çeşit kaplama.

• sariyeron S kullanıcısına yanıt
    Bu özelliklerdeki bir arabaya inan çok değil. Bence ucuz bile satılıyor. 29 bine alabileceğin hiçbir sıfır arabada bundaki nitelikleri bulamazsın. Sanmıyorum.
  • splash'ine aksesuar taktıran var mı arkadaşlar ,bazı fotolara baktım yakışıyor gerçekten ,maliyeti ne olur acaba sanki bir iki aksesuar gerekli gibi araca örnek spoyler biraz daha çehresini değiştiriyor sanki ,hatchback araçlara yakışıyor ... gezinirken şu fotoları gördüm ,harika bir görüntü vermiş araca ...

Suzuki Splash Türkiye yollarında... Suzuki Splash Türkiye yollarında...

• bankicampik kullanıcısına yanıt
    En önemli mesele, doğru aksesuarları bulmak. :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.