Şimdi Ara

<<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.585
Cevap
62
Favori
414.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • tamam arkadaşlar ben 1 lot sipariş veriyorum ( en düşük lot 10 adetli olduğundan )

geldiğinde buraya yazarım ilk gelen veya isteyen alır diyelim çünkü postada gelmez zart olur zurt olur hani söyledi de getirtmedi olmasın siparişi veriyorum :D
  • siparişi verdim daha evvel çok fazla yurtdışı alışverişim ve yaşadığım sıkıntılar olduğundan hızlı olmasına karşın ups , fedex filan kullanmadım maazallah gümrüğe alıyorlar yok anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar diye ptt olsun biraz geç olsun ama rahatça alalım mantığı ile

gelsin eğerki kalitesi güzelse beğenirsek isteyenlere yeniden getirtebilirim veya aynı kanaldan başka arkadaşlar alabilir ..

buda aldığım ürünün linki :D

http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Suzuki-Swift-2-button-flip-remote-key-shell/467050395.html

• quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

siparişi verdim daha evvel çok fazla yurtdışı alışverişim ve yaşadığım sıkıntılar olduğundan hızlı olmasına karşın ups , fedex filan kullanmadım maazallah gümrüğe alıyorlar yok anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar diye ptt olsun biraz geç olsun ama rahatça alalım mantığı ile

gelsin eğerki kalitesi güzelse beğenirsek isteyenlere yeniden getirtebilirim veya aynı kanaldan başka arkadaşlar alabilir ..

http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Suzuki-Swift-2-button-flip-remote-key-shell/467050395.html

İstanbul'da ikamet edenler için tek kargo yapılabilirse tasarruf etmiş oluruz, biz burada aramızda bölüşürüz :) hemde bir nevi tanışmış oluruz, bende isterim bir tane, nasıl fikir?

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbilirkisi

quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

siparişi verdim daha evvel çok fazla yurtdışı alışverişim ve yaşadığım sıkıntılar olduğundan hızlı olmasına karşın ups , fedex filan kullanmadım maazallah gümrüğe alıyorlar yok anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar diye ptt olsun biraz geç olsun ama rahatça alalım mantığı ile

İstanbul'da ikamet edenler için tek kargo yapılabilirse tasarruf etmiş oluruz, biz burada aramızda bölüşürüz :) hemde bir nevi tanışmış oluruz, bende isterim bir tane, nasıl fikir?

Alıntıları Göster
    quote:

Süper fikir
    Bende geçenlerde değerli dostumuz Alparslan ile aynı konuyu konustuk.Forumdaki Suzuki Kullanıcıları olarak biraraya gelsek diye,sustalı anahtarda bu görüşme için bir vesile olabilir [:) Diğer kullanıcılarda bu konuda görüşlerini bildirirse bir organızasyon yapalım derim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRe`i -- 3 Aralık 2012; 23:28:49 >

Orijinalden alıntı: tolgambo

quote:

Süper fikir
    Bende geçenlerde değerli dostumuz Alparslan ile aynı konuyu konustuk.Forumdaki Suzuki Kullanıcıları olarak biraraya gelsek diye,sustalı anahtarda bu görüşme için bir vesile olabilir [:) Diğer kullanıcılarda bu konuda görüşlerini bildirirse bir organızasyon yapalım derim.

Tolga teşekkür ederim.
    Forum arkadaşlarımın bazıları ile zaten tanışmamız, sohbetimiz, dostluğumuz var.
    Bir bulışma olmasını ben de çok isterim. Şöyle sohbet etsek, yemek yesek, çay kahve içsek ne güzel olur.

• Arkadaşlar merhaba,
    Swift in 10.000 km bakım maliyeti ortalama kaç tl tutuyor bilgisi olan varmı ? İlginize şimdiden teşekkürler...
    Sırrını herkesle paylaşırsan rezil olursun
  • Bu arada sol sis farı tarafı tampon altını hafif sürttüm.Bereket altındaki lastik biraz muhafaza etmiş ama yinede boyayı hafif almış geçen günde benzin almak için durdum kapıyı açınca pompanın yanındaki demirede hafif dokundurduk pompacı abi nazarlık olsun dedi bende heryer nazarlık oldu dedim bugünlerde üzerimde bi sakarlık var neyse Allah beterinden saklasın bunada şükür
  • _____________________________

2007 Suzuki Swift 1.3mt 4x4 92hp ~Uğur Böcüü Kırmızısı~
  • Anahtarlar sustalı olsa süper olacakta Splash'a uyuyor mu acaba?Bir de uymazsa varolan orjinal anahtarlar da boşu boşuna dağılmasın.Montajı nasıl yapılıyor ki önceki sayfalarda videosu vardı ama maalesef elim bu işlere yatkın değil :((
    Anahtarcı adam gibi yapar mı acaba?
  • Arkadaşlar lastik havaları için 32 hava yeterli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyno

anahtar için burayada göz atabilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-suzuki-anahtar-swift-susta-donusum-bos-kasa-59565033/detay

başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: by.adem

Arkadaşlar lastik havaları için 32 hava yeterli mi ?

30-32 yeterlidir

Orijinalden alıntı: desx

quote:

Arkadaşlar lastik havaları için 32 hava yeterli mi ?

30-32 yeterlidir

4 lastiğide 32 yaptım . önleri 30 düşürmeme gerek yok sanırım
  • arkadaşlar suzuki swift sport u bugün bende ankara tecimeroğlunda gördüm.çok tatlı birşey bu ya ama satılmış hemen.o yüzden içine girip bi doyasıya inceleyemedim ama karartılmış farlar ve jantlar çok havalıydı.

Arkadaşlar merhaba,
    Swift in 10.000 km bakım maliyeti ortalama kaç tl tutuyor bilgisi olan varmı ? İlginize şimdiden teşekkürler...

Benim 10bin bakımı 250 civar tuttu. Pederde cruze var onu 15 bin bakımına goturduk 525 miş normali zorla 480 tl bayılarak ayrıldık, baktım yapılan işlemler aynı, yag yag filitresi polen filitresi yapılan işlemler aynı, opelden chevroletten uzak durun servisleri tam bir soyguncu, 30dk lık işe 220 tl işçilik yazmış ş.sizler, bu nasıl işçilik diyincede, yaptırmassanız garanti bozulur vs laf ediyorlar, garanti bitsede opel/chevrolet servis kepazeliğinden kurtulsak diyorum. Suzukiye verdiğin 250 tl, cruze 500 işlem aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tuaner

arkadaşlar suzuki swift sport u bugün bende ankara tecimeroğlunda gördüm.çok tatlı birşey bu ya ama satılmış hemen.o yüzden içine girip bi doyasıya inceleyemedim ama karartılmış farlar ve jantlar çok havalıydı.

Bilseydim geçerken servise uğrar bir bakar incelerdim. Hangi rengi gelmiş, satılmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderz

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Benim 10bin bakımı 250 civar tuttu. Pederde cruze var onu 15 bin bakımına goturduk 525 miş normali zorla 480 tl bayılarak ayrıldık, baktım yapılan işlemler aynı, yag yag filitresi polen filitresi yapılan işlemler aynı, opelden chevroletten uzak durun servisleri tam bir soyguncu, 30dk lık işe 220 tl işçilik yazmış ş.sizler, bu nasıl işçilik diyincede, yaptırmassanız garanti bozulur vs laf ediyorlar, garanti bitsede opel/chevrolet servis kepazeliğinden kurtulsak diyorum. Suzukiye verdiğin 250 tl, cruze 500 işlem aynı.

Opel ile chevrolet kendini bmw yle kıyaslıyo herhalde bu ne ya yazık . Dağdaki kurt da dumanı fırsat bilip, avını pusuda yakalar. Kısa ve net FIRSATÇILIKTAN başka bişey değil

• Arkadaşlar Müjde Swift için Taze Taze Aksesuarlar Buyrun :)

http://bilgioto.sahibinden.com/index.php?aff=7018686&b[store_id]=362264&b[search_text]=suzuki&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=&c=&sGaleri=1&b[page]=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyno -- 5 Aralık 2012; 16:35:42 >

2007 Suzuki Swift 1.3mt 4x4 92hp ~Uğur Böcüü Kırmızısı~
  • beyaz rengindeydi jantları çok şıktı.koltuklarda sport yazıyordu.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.