Şimdi Ara

Suyla çalışan otomobil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elektrolizle nasıl elektrik enerjisi ürettiler onuda anlamadım suyun elektrolizinde elektrik enerjisi tüketilir yani bize öyle öğretildi bu sene okulda .Yalan haber bu.

quote:

Orjinalden alıntı: fikret68

Haberi tekrar okursak..

<<Suyun elektrolizi ile hidrojenin ayrıştırılması sonucunda ortaya çıkan elektrik enerjisini kullanarak çalışan aracın tekerleklerine güç elektrik motoru ile aktarılıyor. >> diyor
    Hidrojeni yakmaktan bahsetmiyor. Bunu haber yapan yanlış aktarmış bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 19 Haziran 2008; 20:39:13 >
  • Haberlerde gördüm.1 Litre suyla 85 km mi ne gidiyormus
  • ona da ticari bir kulp takarlar millete öyle kakalarlar merak etmeyelim..sistemin adı kapitalizm
  • Bunların hepsi sadece yayın organlarının ilgi çekmek için ortaya attığı asılsız haberlerdir. Kim bilir bunun gibi nice sonuçsuz çalışma vardır. Hatırlarsanız bir kaç ay önce de havayla çalışan araba çıktı diye bir haber çıkmıştı. Neden devamı gelmedi.
    Bi kere adamın yapmaya çalıştığı şeye bakın: Suyu Hidrojen ve oksijene enerji harcayarak ayırıyor ve o ayırdığı Hidrojeni tekrar Oksitleyip enerji kazanacağını savunuyor.
    Çok saçma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckin01 -- 19 Haziran 2008; 20:36:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seckin01

Bunların hepsi sadece yayın organlarının ilgi çekmek için ortaya attığı asılsız haberlerdir. Kim bilir bunun gibi nice sonuçsuz çalışma vardır. Hatırlarsanız bir kaç ay önce de havayla çalışan araba çıktı diye bir haber çıkmıştı. Neden devamı gelmedi.

devamı gelmez çunku siyasi engeller var...
    kapitalist sistemin çarkı petrol devlerinin hegamonyasında dönüyor...piyasa devamlılıgı olmayan ürünleri ne yapar eder ürettirmez...
    bkz.. guneş enerjili otomobiller nerede?hybrid çıkardılar tamamen elektrikli olan motoru petrol türevleri kullanan motorlarla kombine hale getirtip piyasaya sürdüler satılmasın diye...
    bunu da saf dışı etmenin bir yolunu bulacaklardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 19 Haziran 2008; 20:40:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

ona da ticari bir kulp takarlar millete öyle kakalarlar merak etmeyelim..sistemin adı kapitalizm

Lütfen konuyu siyasileştirme
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLkN!

Haberlerde gördüm.1 Litre suyla 85 km mi ne gidiyormus

1 damacana su al, 1 ay gez
    çeşme suyu kullanmayın garantiden çıkar
  • quote:

quote:

bu arada çok yakıyor
  • Bir aralar erke diye bir firma çıkıp benzer şekilde devri diam ile sonsuz enerji üretecek bir jeneratpr benzeri şey yapacaklarını iddaa etmiş idi, bu olayda ona çokbenziyor hatta ve hatta onun abartılmış hali.

yani japıon yapıyor diye illa ki gerçekten oldu diye birşey yok. Amaç tamamen sansasyondan ibaret.Aslını yakında açıklarlar sanırım ,

ama ciddi bir firma internet sitesinde ''coming soon '' yazmaz.

http://www.genepax.co.jp/en
  • bu suyal çalışma olayını seneler önce bir türk ortaya atmıştı sonra adam ortadan yok oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

quote:

Çeşme suyu garantiden çıkarıyormuymus.Damacanalarda pahalandı ne yapsak

• quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

bu suyal çalışma olayını seneler önce bir türk ortaya atmıştı sonra adam ortadan yok oldu.

2003-2004 senesiydi netcafem vardi o zaman sabahin köründe bi adam geldi sanayide ustaymis,dediki ben suyla calisan motor yaptim ee dedim bunu mercedese gönderecem dedi iyi ver bakalim gönderelim dedim
    elinde kagitlar vardi ciizmler motor resimleri vs ler biraz ciddi calismaya benziyodu git dedim bunun patantini al öyle gel :) calmasin mercedes senden kel gibi kalirsin,birazda kendi adima tirstim cia'den gelip beni kesmesinler diye adami gönderdim bi daha da gelmedi..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.