Arkadaşım söyledi dün. halası mı ne gelmiş ingiltereden. o yapmış anlata anlata bitiremedi. nasıl yapılır bu sütlü çay? direk süte çay mı katılır? deneyenlerin yorumları nelerdir?
sıcak mı soğuk mu
SÜTLÜ ÇAYI GENELDE TATARLAR KAZAKLAR TÜRKİSTANLILAR VS. YAPAR. Z.BURNUNDA OTURANLAR BİLİR
ablamda yaptı geçen farklı biraz tadı ama kötü değil birkaç gün içsem alışıırm onun yerine gider nescafe koyar içerim daha iyi gerçi
süper oluyor tavsiye ederim ingizliler çayı sütle içerr
sütü biraz kaynatın öle dokün harikaaaa
10 dakka bekle yazıyorum tarifi ciddiyim
ben yapmıştım bir kaç sene önce. tadı abartılacak kadar güzel değil ama içilmeyecek kadar da kötü değil. tabi bizim kültürümüzde demli bir çayın yerini tutması zor.
Ben Marmaris'te kafede çalışırken bi ingiliz sütlü çay istedi ilk önce anlamadım sonra anlattı güzelce ne istediğini nasıl bir yüz halim olduusa yıkıldı gülmekten ingiliz çok iğrenç bi şey ya ..Bildiğin çayın yarısına ılık süt koyuyosun cok kötü tadı var ya ingiliz çayı olarak geçiyor..Hiç denemeyin güzelim çaydan soğumayın hiç ..
Birisi kötü diyor birisi iyi tam tarif gelsede yapıp yorumumuzu yazsak
kralı muz çayı
normal süt değil koydukları kremamsı bişey babam anlatıyordu
Yakında red bull+çay da çıkar
yazdım tarifi dalın konuya
benim kupama süt koymus annem kardeşim için içmemiş bende için bakmadan (karanlıktı ) koydum cayı döktüm sıcaksuyu kahverengi bişe oldu içmedim keşke içseydim
Bu yeni çıkan birşey değilki. 20 yıldır içiyorum ben. Sütün içine çay koyacan işte. krema mırema uğraşmayın
Tarif nerde
quote:
Orjinalden alıntı: TokioHoteL
Tarif nerde
kocaman konu var bak konudışına
KRALI ;
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme