Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: josrdr

nooldu gönüllüler, kazanıcaz kazanıcaz onlara bu şansı tanımıcaz falan fistan, şimdi rakibi tebrik etmeler

Alıntıları Göster
    serhat gider gibi duruyor 3 lü oylamada
  • quote:

doğuş bize bi şeyler anlatmaya kalktı

Alıntıları Göster
    Anaa threesome oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rata

ya begüm sms e çıktı of gitmese bari.şu serhat bi gitsinde görsün.sürekli diyor ben finale kalırım falan

Alıntıları Göster
    3 lü sms oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 15 Nisan 2012; 23:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwGExE

Serhat gitsin

Alıntıları Göster
    İnşallah Serhat gider de kurtuluruz şundan.
  • quote:

Serhat gitsin

Alıntıları Göster
    şansın a atıyorum, diğer ikisine gıcıktım zaten,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

serhat gider gibi duruyor 3 lü oylamada

Alıntıları Göster
    benden 1 oy begum e çalışır.. türkçe karakter yok bu arada oy verecekler icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rata

ya begüm sms e çıktı of gitmese bari.şu serhat bi gitsinde görsün.sürekli diyor ben finale kalırım falan

Alıntıları Göster
    serhat 2 kıza karşı kaybederse süper olur zaten kaybetmeye alışmış. adamın konuşmaktan başka birşey yaptığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

benden 1 oy begum e çalışır.. türkçe karakter yok bu arada oy verecekler icin..

Alıntıları Göster
    Suratsız Şansın gider umarım diycem ama realiteye göre Serhat a gg
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya begüm gitmesin ya serhat gitsin direk.gerçi serhat gitse haftaya gönüllüler dokunulmazlık alamıcak zaten.begüm yada şansın gider ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

serhat 2 kıza karşı kaybederse süper olur zaten kaybetmeye alışmış. adamın konuşmaktan başka birşey yaptığı yok.

Alıntıları Göster
    erken öten horozun başını keserler durumu olacak serhat'ın olayı da bye bye happiness bye bye serhat
  • Beyler oy atacam sirf su Serhat'in gitmesi icinYalniz acab Begum'e mi atsam acaba diyorum Sansin'a oy atan cok olur.
  • quote:

erken öten horozun başını keserler durumu olacak serhat'ın olayı da bye bye happiness bye bye serhat

Alıntıları Göster
    noldu be ne bağırdılar en son
  • quote:

Alıntıları Göster
    Oha fragmanın sonunda noldu la öyle kız bastı çığlığı
  • quote:

Alıntıları Göster
    Serhat kalsın.

Tamam onuda sevdiğim söylenemez ama diğer ikisine göre gönüllüler açısından mantıklı olan bu
  • quote:

Serhat gitsin

Alıntıları Göster
    begüm serhat şansın 3 lü sms'e kaldı bu iyi olmadı, oylar bölünecek serhat aradan yırtabilir bu sayede.kızların gitmesini istemiyorum nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Beyler oy atacam sirf su Serhat'in gitmesi icinYalniz acab Begum'e mi atsam acaba diyorum Sansin'a oy atan cok olur.

begüme at hocam şansın dediğin gibi çok oy alıcak.yanlışlıkla begüm az alır serhattan.serhat kalır falan
  • quote:

Beyler oy atacam sirf su Serhat'in gitmesi icinYalniz acab Begum'e mi atsam acaba diyorum Sansin'a oy atan cok olur.

bence şansına oy at. acunn.com'a bakarsan begümün diğer ikisine oranla çok daha fazla takipçisi olduğunu görürsün. 16 kişi arasından (eleneler dahil) en az takipçisi olan kişi ise serhat
  • quote:

quote:

bence şansına oy at. acunn.com'a bakarsan begümün diğer ikisine oranla çok daha fazla takipçisi olduğunu görürsün. 16 kişi arasından (eleneler dahil) en az takipçisi olan kişi ise serhat

Alıntıları Göster
    Tamam beyler sorun yok ikisinede attım ömrüm boyunca daha da atmam bi daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

begüm serhat şansın 3 lü sms'e kaldı bu iyi olmadı, oylar bölünecek serhat aradan yırtabilir bu sayede.kızların gitmesini istemiyorum nedense

Bencede serhat gitsin ama oylar 2kıza bölününce muhtemelen yırtacak gibi
    Ayrıca Cevherin ikiyüzlülüğünede pes takımın faydası için mantıkla hareket edicem güçsüzü yazıcam dedi gitti en çok oyun alan hatta Hayim ve Serhattan da iyi olan Begümü yazdı

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    serhat atıp tutuyor sürekli kendini oldukça itici

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.