Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.088
Cevap
8
Favori
202.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: jambon

Ya bunlar bota binerken niye kampa gider gibi gidiyolar anlamiyorum ? Simdii iyice dikkatli baktim, canta full dolu artik ne varsa yanlarinada o yesil hali gibi seylerden almislar. Napiyolar anlamiyorum niye aliyolar yani ?

Aynen benimde dikkatimi cekti. Sanirim bunlar konsey adasinda geciriyorlar geceyi. Karanlikta botla donme riskine girmiyolar (kayalik falan cok suda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slychs

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Güler kalmalı bence hayim gitsin görüntü kirliliği

Gülene bakarak hayaller mi kuruyorsun

Sen hayim'e bakarak mı hayal kuruyorsun?

Ben kimseye hayranlık duymuyorum senin gibi. Abazalığı her yerde belli etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 10 Nisan 2012; 0:09:31 >
  • Şimdiye kadar hep kızlar gitti adadan. Haftaya ünlüler kaybetse dokunulmazlığı, ünlüler anılı yazar, anılın yanındakiler merveyi. Merve oylamada gider. Gönüllüler kaybetse şansını yazarlar, hem güçsüz, hemde adada yorulmanı istemeyiz ayağıyla gönderirler onu, yanına kimi seçerse seçsin elenir zaten. Yani her iki ihtimalde de hataya kesin bir kız elenecek.
  • Aranızda benden baska Hasan'cı yok mu adam zeki çevik spartacusten fırlamıs gibi bakınca bir garip oluyorum arkadas kral barbarım o benim :) bence birinci olması gereken biri varsa oda barbarımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErknOzyurt

Aranızda benden baska Hasan'cı yok mu adam zeki çevik spartacusten fırlamıs gibi bakınca bir garip oluyorum arkadas kral barbarım o benim :) bence birinci olması gereken biri varsa oda barbarımdır

Ben varım Hasan favorim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JHendRix

quote:

Aranızda benden baska Hasan'cı yok mu adam zeki çevik spartacusten fırlamıs gibi bakınca bir garip oluyorum arkadas kral barbarım o benim :) bence birinci olması gereken biri varsa oda barbarımdır

Ben varım Hasan favorim

Aynen adam gönülleri ayakta tutan ayak ya güç yarısmasında damarları çıktı dedim Spartacus 2 :) adam süper ya Badigart Nihatı ezdi :)
  • fitne fesat tip örneği gülen in gitmesi iyi oldu.
    gönüllüleri mixer gibi karıştırıodu.
    bu kızın erkek arkadaşı varsa vay haline, kanser eder adamı...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kimseye hayranlık duymuyorum senin gibi. Abazalığı her yerde belli etmeyin

Aynen oyle.Ayrica kiz demeye bin sahit ister.

Hayim en azindan kafa utulemiyor.

Hayir kizin bi halta yaradigi yok, yemek yapmiyosun, yarismada kazanmiosun ilk elenen hep sensin bide ustune ustluk adada paso konusuyosun

Hayim en azindan kafa utulemiyor.

• Hiç Cevher'i destekleyen yok mu
  • Bundan sonra ünlüler kaybederse Merve gider herhalde karşısınada topaloğlunu alması lazım onu sevmediğine göre ama nerde o cesaret anıl der kesin
  • quote:

quote:

quote:

Ben varım Hasan favorim

Aynen adam gönülleri ayakta tutan ayak ya güç yarısmasında damarları çıktı dedim Spartacus 2 :) adam süper ya Badigart Nihatı ezdi :)

Adam amerikan güreşi yapmış, dansçı, oyuncu, maşAllah herşey var adamda.
    Tüm bunlara rağmen efendi ve mütevazi, çok takdir ediyorum. Benim de favorim hasan.
    Allah yolunu da bahtını da açık etsin.
    Ama bir şekilde kulis yapar gönderirler onu, daha önceki yarışmalardan biliyoruz, favoriler hiçbir zaman kazanamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ünlülerden Merve,Gönüllürden Serhat gitsin tahammül edemiyorum o Serhata konuştuğu kadar iş yapsa
  • Gülen'in gitmesi çok iyi oldu. Darısı Merve'nin başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

Gülen'in gitmesi çok iyi oldu. Darısı Merve'nin başına.

Amin

• quote:

quote:

quote:

150gr'ma bakmıyor demekki efendiliğe kişiliğe bakıyor. Herkez senin gibi abazamı ,nefes alsın yeter mantalitesi benimsemiş birinden başka bi yorum beklenmezdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

quote:

quote:

Ben varım Hasan favorim

Adam amerikan güreşi yapmış, dansçı, oyuncu, maşAllah herşey var adamda.
    Tüm bunlara rağmen efendi ve mütevazi, çok takdir ediyorum. Benim de favorim hasan.
    Allah yolunu da bahtını da açık etsin.
    Ama bir şekilde kulis yapar gönderirler onu, daha önceki yarışmalardan biliyoruz, favoriler hiçbir zaman kazanamaz.

Arkadaşım ne kadar kulis yaparlarsa yapsınlar sonuçta halk eliyor. Hasan'a hiçbir şey olmaz.

• Gönülleri ayakta tutan adam la o adalar birleşene kadar hasan kalır %100 burası ama birleşince nihat yada hasan duracak finale :)
  • Gülen'in gittmesi iyi oldu.Takımlar hala dengeli bence.
    Ayrıca Merve hareketlerine dikkat etmeli,sivrilmeye çalışıyor.Ünlüleri bölen kişi bence o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Gülen'in gittmesi iyi oldu.Takımlar hala dengeli bence.
    Ayrıca Merve hareketlerine dikkat etmeli,sivrilmeye çalışıyor.Ünlüleri bölen kişi bence o.

Kesinlikle katılıyorum.Ünlüler'in yazacağı ilk isim bence Merve ve Anıl olacaktır.İkisi SMS'e giderse,Anıl eler büyük itihmal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Gülen'in gittmesi iyi oldu.Takımlar hala dengeli bence.

Kesinlikle katılıyorum.Ünlüler'in yazacağı ilk isim bence Merve ve Anıl olacaktır.İkisi SMS'e giderse,Anıl eler büyük itihmal.

Anıl-Merve sms çıkarsa benden 5oy çalışır Anıla
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.