Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • anket : almeda
  • su yarismayi hakeden bence nihat.adamin cidden suana kadar bi yamugunu gormedim.

hasanda iyi de arada bi bozuyo
  • Alp favorim, eskiden beri takip ettiğim, sevdiğim bir kişi kendisi.Alp kazanamazsa da Anıl'ın kazanmasını isterim.
  • Anket beklediğim gibi gidiyor.

Serhatın açıklamalarından sonra bu yarışmayı izleyenlerin %90 ı Nihat'ı tutmaya başladı.

Serhat diyor ki Hasan abi birinci olsun. Bu zor artık senin açıklamalarınla Nihat Survivor tarihinin en çok kitlesine ulaştı belkide.

Özet: Birinci belli gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Anket beklediğim gibi gidiyor.

Serhatın açıklamalarından sonra bu yarışmayı izleyenlerin %90 ı Nihat'ı tutmaya başladı.

Serhat diyor ki Hasan abi birinci olsun. Bu zor artık senin açıklamalarınla Nihat Survivor tarihinin en çok kitlesine ulaştı belkide.

En az 7 hafta var Survivor'ın bitimine.
    Geçen sene Taner fenomen olmuş, takipçi sayısı milyonlara ulaşmıştı. Sadece Taçmin'i eleyebildi.
    %90'lık bir kesimin Nihat'ı tuttuğunu nasıl tespit ettin merak ediyorum. Sanırım tüm Türkiye'yi dolanıp, anket yaptın.
  • Nihat bundan sonra tek favorim.Anket sonucunda açık ara önde.Halkın biraz daha desteğini alırsa finale rahat gider gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Anket beklediğim gibi gidiyor.

En az 7 hafta var Survivor'ın bitimine.
    Geçen sene Taner fenomen olmuş, takipçi sayısı milyonlara ulaşmıştı. Sadece Taçmin'i eleyebildi.
    %90'lık bir kesimin Nihat'ı tuttuğunu nasıl tespit ettin merak ediyorum. Sanırım tüm Türkiye'yi dolanıp, anket yaptın.

%90 rakamı ironi. Demek istediğim Nihat şu an büyük destek aldı. Ben olsam bende Alp'e sormazdım nedir işin aslı diye.

• Bende Anıla verdim
  • açık artırmayla ödül dağıtımı oluyor mu bizim survivorda
  • Mustafa kim oy attı len
  • Hasan ın birinci olmasını istiyorum. Ama daha önceki survivorları izlerken edindiğim tecrübelerim bana Nihat ın birinci olacağını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Hasan ın birinci olmasını istiyorum. Ama daha önceki survivorları izlerken edindiğim tecrübelerim bana Nihat ın birinci olacağını söylüyor.

Bana sorarsan bundan sonraki oyun performansları bu ikili için belirleyici olacaktır.
    Hangisi daha fazla oyun alır, karakterini bozmadan devam ederse kazanan yarışmacı olur.
    Şimdilik ikisi de eşit.
  • Ben de nihata oy verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEdgeOfGlory

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

alp'e bastım oyumu

ne buluyorsunuz ki o adamda.Sinsiliğini herkes anladı

Bana en samimi o geliyor nedense
  • quote:

quote:

quote:

alp'e bastım oyumu

ama şöyle de bir şey var, alp'i sinsi yapan o ilk gruplaşmadır. yani buna nihat'ta destek verdi. merve sağ olsun dağıttı gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

quote:

quote:

quote:

alp'e bastım oyumu

ama şöyle de bir şey var, alp'i sinsi yapan o ilk gruplaşmadır. yani buna nihat'ta destek verdi. merve sağ olsun dağıttı gitti

aynen nihat zamanında hiçbir olay yokken mervelerle birlik olmuştu bunuda unutmamak lazım Alp bence sinsi filan değil. Ama herkes gibi güçlü rakibini elemek istiyor.

• http://www.acunn.com/video/survivor-gunlugu/survivor-gunlugu-0905carsamba/3010

Hayim'in çenesi açıldı, Gönüllüler adasında 2 kelime etmiyordu. Ne oldu bu adama ?
    Hasan ve Cevher'in, Alp'in grubuna karşı bir tepkisi var. Yüz ifadelerinden belli.

Anıl ise nasıl bu kadar seviliyor, takdir ediliyor anlamıyorum. Bildiğin antipatik abi adam.
  • quote:

alp'e bastım oyumu

senden beklemezdim duygusal
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

alp'e bastım oyumu

senden beklemezdim duygusal

neden ?
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.