Ayı Hikmet ne zaman geliyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (804. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Aleyna gibi yılan görmedim fena kadın gerçekten yanına çer çöpleri almış dedikodu yapıyor, yarın birgün turabi ve nagihanıda sokacak iyi izleyin :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bizim yarattığımız iki karakter YUNUS EMRE BAŞKAN ve DORA DAYI aynı takımda olur BAŞKANDA ona DAYI derse ağlarız be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çokkk zekidir çoook
...
-
Yeterince çöp ve eyt li bar demişlerdir kırmızı takımda
İlk 1 ay öyle oluyor zaten sonra birleşme falan işte. Şimdiye kadar 2 kişi gitti 2 kişi geldi.
...
-
Benim için bunu görmek bile yeterli olur hocam. Dora dayının performansından pek ümidim olmadığı için 3-4 hafta kalıp Yunus Emre ile iyi anlaşıp Turabi'yi, Ogeday'ı kudurtsa yeter. Daha fazlası olur umarım ama şimdilik beklentiyi düşük tutmakta fayda var
-
Uzaktan melul melul bakar hocam.
Dezavantaj da oluyor. Ancak acun bu işi de reyting amaçlı yapıyor. Alıştı birkaç kez yedek getirtmeye. Acaba kim gelecek merakı uyandırmaya. Başta hepsi gelse sakatlıklarda sıkıntı olur ve çok fazla kişi olur diye düşünüyorlar belki de.
-
...
-
...
-
...
-
Turabinin Sercan gibi bir seviyedeki futbolcudan daha zengin olması bence mümkün değil.
-
...
-
Özgür aynı zamanda Sercana avantaj olması için mi girdi potaya acaba? Gerçi bunu dile getirmiyor.
Eğer Ersin girseydi Turabi Ersine yenilecek ve Bozok seçtiği atışta Sercanı yenerse Turabi Sercanla kapışacak ve onu eleyerek istediğini elde edecekti. Bu oyunu bozdular.
Şu an yine de Sercan muhtemel ki Bozokla finalde kapışacak ama Bozok daha yorgun gelecek.
Tabi ters tepip Turabi ile Bozok'un finalde kapışması da mümkün bir ihtimaldi.
Sercan parkurda fark atıp önceden atışları yapmaya başlamazsa Bozok karşısında da işi zor.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X