![]() bloklu zıpır sus. |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4750. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Aleynanın gerçek yüzünü söyledik diye forumda beni engelleyen Aleyna severler vardı.Gerçi onlar her koşulda Aleynayı şakşaklarlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu havuç bu sezon acayip ballı yine potadan yırtarsa şaşırmam
-
Acun iletişim ödülleri ve bazılarına verilen ayrıcalıklarla yarışmayı batırdı bu sene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
hocam ben eski senesini izlemedim Berna'nın elendiği güne kadarda normal gidiyordu bence Aleyna.Hatta seviyordum o günden sonra fena saçmalamaya garip garip hareketler yapmaya başladı acayip soğudum sonra. Dışarıdaki tüm olayları duyup böyle oldu diyenler haklı gelmeye başladı garip bi dönüş değişik bir tipe büründü bence
-
-
Evliliğini kurtarmak ne alaka
Nagihan büyük gaf verdi sanki aralarında bişey varmış gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce dediğim gibi, Aleyna kardeşi ile konuşma ayağına annesinden bilgiler almış. Bu 180 derece dönüşün başka açıklaması olamaz. Ya da bizim görmediğimiz olaylar oldu adada. Çünkü kırmızı takımın düellonun başından beri suratı sirke satıyordu.
-
BASKAN SUNDAN YAPTI.
-
-
Keşke hep böyle olsan.
-
%100 bilgi almış zaten hocam bu kadar dönüş olmazdı yoksa ama Yunus'da da hata var o kadar yüz verirsen tepene çıkar
-
Merve’den bile daha karaktersiz olmak büyük başarı. Ama iticiliği kimse geçemiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ethan tam bir ergendir
bravo hocam
-
Nagihan, UNICEF Survivor İyi Niyet Elçisi olmuşta haberimiz yok.
-
Evliliğini kurtarmaya çalışıyordum derken yunus'u mu aleynayı'mı gömmüş oldu
Demek ki birşeyler var,dışarıdan da haberleri var
İngiltere'de iletişim ihlali yapmışlar işte çok net. Hiçbir olay bana bu 180 derece dönüşü izah edemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X