bloklamak sorun değilde adam alıntı yapıyor sonra cevap vermeyelim diye blokluyor tam bir ergen liseli hareketleri ayrıca bizi bloklayan kişinin mesajlarını görmeye devam ediyoruz bu da dh saçmalığı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablito20 -- 1 Mayıs 2024; 17:19:20 > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4688. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.kolpa yasin elendiği spoileri düştü bu sayfa sadece hakan'da yanılmıştı -
özelden paslarmısın hocam kaynağı
-
Kahreden haber geldi eğer gerçekten öyleyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün de olmadı
Kolpa eleniyormuş
Kaleyna başkan ve kolpa mücadelesinde kolpaya destek vermiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Normalde o bende bloklu ama senden dolayi yazdigini gordum mevzu sabah aksam burada ayni seyleri yazarak baskancilara sallamalari sen ve senin gibiler sabah aksam ayni seyleri yazarsa ben de birgun kildayci birgun de amigocu oldugunuza sararim.
-
Ethanim sen bosver ezdirme kendini.
Hani 2022'de Yunus Emre gelene kadar Batuhan destekliyordun sonra çark ettin ya herkes o sezon keyif aldığı yarışmacıyı destekleyebilir. Birde sana burada 2 saat kendimi ispatlamaya çalışamam. Hariboyu destekleyen tayfa sabaha kadar bize sallasa ne değişecek?
Adamların desteklediği yarışmacı bu sezon yarışmadığı için şampiyon olmadığı takdirde her türlü Başkan'a sallanacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 1 Mayıs 2024; 17:53:45 >
Prenses mi? Verdiği bilgi yanlış çıkınca “ehe nasıl da kandırdım” diye kıvırıyor kolpa
yok hocam başka bu özelden atıyorum
-
Sırf macırın bu erkek potası saçmalığı yüzünden sonradan görme karakteriz kaleynaya maruz kalacaz.
O güzel görüntün o cilvelerin bana sökmez kaleyna içinde büyük bir varoşluk yatıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2022'de de sabah aksam ayni mesajlari atmadim ben sadece 2021 de sabah aksam poyraza salladim poyrazcilar bisey diyebilirdi ama ornegin yanlis oldu.
hocam yazdığın cümleyi aynen kopyalıyorum ;
sen ve senin gibiler sabah aksam ayni seyleri yazarsa ben de birgun kildayci birgun de amigocu oldugunuza sararim.
biz ne yazıyormuşuz sabah akşam aynı şeyler olarak açıklayabilirsin mesela ucu açık konuşmana gerek yok.
inan sen yada bir başkasının ne düşündüğü gram umrumda olmaz tatmin olmadıysan istersen benide engelleyebilirsin.
-
jankat hocanın konuya dalış şekli
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X