< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4517. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
...
-
Son 4
Ogeday
Nefise
Atakan
Nagihan
Performansın şampiyonu getireceği bu sezonda bireyselde vanayı açacak olan ikili Ogeday ve Nefise olacak.
Son 2 Ogeday Nefise olur.
Oyunlar ve atışlara bağlı olarak güç oyunları ve halkada Ogeday bir adım önde olacak.
-
-
bugün izlenmez
-
Ogeday 2 veya 3 defa düşürdü böyle ama hızlı vurmak için defalarca uzağa attı. 21 oyunda 63 atış yapılmış 3 defa böyle düşmüş. Ogedaya başka düşürende yok.
Ki bence bu onun için dezavantajlı oldu. Özellikle final atışında birlikte atmak için sert ama isabet siz attı. Gittin59m uzaktan topladı. Tam tersi yumuşak atsa oyunu alırdı.
Bir daha diyorum hızlı atma ile en ufak alakası olmayan bir atıştı bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kim olduğu önemli değil saçmalık önden atmak. Hele de bu kadar mesafeden daha saçmalık. Ogeday Nefise seda Atakan kim olursa olsun büyük haksızlık.
EN basiti bunu şu aleyna Ayşe zamanında yaptılar. O zaman kolsuz alwtna bile dokunulmazlık aldı poyraz alamadı. Hele Ayşe nerdeyse süpürdü.
-
Kral hareketler
Erkekliği patatesten mi öğreneceğiz
Hakan'ı tanımasam iyilik timsali biri sanırdım. Çıkarcı patates. Batuhan diğerleri gibi ayağına dolaşsaydı neler yapardı kim bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 26 Nisan 2024; 20:39:29 > -
-
-
Nefise'nin attığı yer çok yakın. Sorunun Kılday'ın attığı yerle de alakası yok, başka bir kadınla aynı mesafeden atsalar yine yakın derdim. Yine de bu survivor rezillikleri arasında ilk 5'e bile girmez, psikolojisi kaldırmadığı için yarışmadan ayrılmak isteyen yarışmacının programın prodüktörü tarafından yalvar yakar ikna edilmeye çalışılmasının yanında küçük bir rezillik olarak kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 26 Nisan 2024; 20:36:7 > -
-
-
Normalde bugün izlemezdim ama başkanı 1 aydır izleyemediğim için anlat bakalıma tahammül edecek duruma geldim
Doğru hatırlıyorsam anlat bakalımı kazanırlarsa başkanın 1 ödül cezası kalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 26 Nisan 2024; 20:41:50 > -
Ben de bir an ada hayatı gösterecekler sandım, sadece ödülü gösterdiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ada hayatında da oyun, parkur dışında bir şey konuşmuyorlar, Turabi'nin klozet yapmasını bile özletecek duruma getirdiler.
-
Başkan ve aleyna sevgiliymiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X