Merve ile Aleyna'nın olduğu tarafa tatataks yaptı |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4251. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
O cringe hareketini yaptı ama bu sefer abartarak ve kırmızı takıma doğru. Kızlarda iğrençsin, biz senin o iğrenç suratını görmek zorunda mıyız dedi. Kusacaklardı.
-
-
Nagihanın tükürüş daha komik : )
beyzoş (@beyzaamins) on Xtwitter
aleynanın direk yaman saygısızının yüzüne iğrençsin demesi aşırı keyif aldık aqqhttps://twitter.com/beyzaamins/status/1780308308441567630
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerrard1903 -- 16 Nisan 2024; 21:55:0 > -
tam Ayilik oyun. iri govdesiyle sembolu iyi muhafiza ederdi. uzun pencesini uzattidigi gibi sembol yere duserdi
-
Oyunda atak yapmak diye bir şart var da benim mi haberim yok. Batuhan da benzer şekilde Atakan'a aktif savunma yapmıştı. Hazımsız kırmızılar yandan erkeklik falan diye laf sokuyorlar. Ezik Rio ile sarı yılanı kudurttuğu için bravo hamal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam ayı Hikmet bu oyunda sarı papatyayı yeniden havaya uçururdu
bu saçma oyunu daha fazla izleyemeyeceğim şampiyonlar ligine kaçtım
-
Merve rakipsiz
-
-
Hocam oyun güzel işte. Hergün parkur izlemekten daha iyidir
durağan oyunlar bi yerden sonra sıkıyor hocam ama bu oyunlarda favorim sumo oyunu onu bekiyorum
-
x (formerly twitter)
Survivor Türkiye (@survivorturkiye) on Xhttps://twitter.com/survivorturkiye/status/1780312357815689275 -
Sumo bu sene gelmez artık sanırım
Yasin 2 gündür oynamıyor... Hayırdır? Potaya girersem istatistiğim düşmesin diye mi?
-
reytingler parlak gitmezse gelir hocam kaos lazım olunca acun müdahale ediyor
-
Aynen öyle hocam.Çünkü aday olursa elenme ihtimali kuvvetli Yasin'in.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X