Birleşme partisine gelse ve böyle bir an yaşansa reytingler 10 u görürdü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4064. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
-
BENIM MESAJLARI ONCE ARTILAYIP SONRA GERI CEKEN ZIPIR NET AKILLI OLSUN.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün bölüme bakmadım tanıtımı izledim şimdi
Bu Nagihan birine iyilik yapıyorsa vay onun haline arkadaş yaaaa ilk kez Hakan'a üzüldüm.
-
-
Gulyabani başgan yarınlar yokmuş gibi yedi.
-
Tanisiyormuyuz31 bayram günlerinde zorla misafirlige goturuluyorsan bu mesajı alıntıla.
Hemdem eleneni paylaşmış;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 12 Nisan 2024; 0:52:27 >
hammal bu gidişle kıbrısa kalır hocam torpili sağlam gibi
-
yüklenip silinen fragmanı gördüm
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Yasin ve sercan vs atıyordu skorboardda da sercan 4 0 öndeydi 1 tane kum torbası vardı yasin daha ilk atışındaydı o da poyraz gibi sinirlenip gitti ve elenen sercan oldu ama anında sildiler -
nisa olayını kimse tam anlayamadı, anlayanlar ise kafasını kuma gömdü.
en açık şekilde şöyle anlatayım. nisa; sadece türkler den değil, türkiye cumhuriyetinde yaşayan slav veya türk-slav kökenli yurttaşlarımızdan ve dışarıda yaşayıp türkçe bilen yani bir ayağı türkiye de olan slavlar dan çok çok büyük bir destek gördü. yani öyle böyle değil. sonuçta performans yüzdesi düşük ve "all-star" a yakışmayan bir şampiyon çıktı ortaya. insanlar bu teamüllerin dışında kalan all-star şampiyonluğunu haklı olarak hayretle karşıladılar. hatta survivor markasına zarar verebilecek kadar ileri çıktı bu şampiyonluk.
-
Adamlar spoilere almis yazdigina bak diger elemanin elenmedigini ogrendik.
Spoilerden bağımsız yazdım ben aslında herif hiç gitmeyecek gibi duruyor
-
Estetik nelere kadir
-
Yerim ben onu
-
Bir sonraki çocuğu daha hamile kalmadan düşürmüş
-
Foto acısindan dolayi biraz da yoksa 2021 de de güzel kızdı.
Yalan yok, büyük burunluyken de beğeniyordum ben.
Bir de blokumu kaldırmışsın, aferin
-
Seni ne ara blokladim hatirlamiylrum gerci bir ara zipir akimi vardi forumda sen de arada kaynamissin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X