< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuatUstaaaa -- 10 Nisan 2024; 23:49:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4040. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
ACIMAK YOK
SECO BAŞKAN..
-
Kıllı yine depresyona girer şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atakan finali çok iyi bitirdi. Geriden gelip kazanmak kolay değil.
Aleyna düşünce Youtube ve Twitterdaki Aleynacılar: Aleyna düşüp uf olunca Yunus Emre yardıma koşmadı, yazıklar olsun, savunduğunuz adamın gerçek karakteri.
Başkan üç kuruş parasıyla yemek alıp Aeyna'ya verip ceza yiyince aynı kitle:
Sport Medyoutube
SAVAŞ CEBECİ NEFES ALMA(DİKKAT NEFESİNİZ DARALABİLİR)https://www.youtube.com/watch?v=ENW1k0I42IA -
-
Nerde o eski bayrakların efendisi Ogeday.
6 11 den 12 11 hatta son halka ya 2 halkadan dönüş
...
-
Yunus Emre de bir gülme sorunu var. Nefise’ye gülmesi de anormal haklı tepki verdi.
Yaman, Hakan, Berna, Yasin bu isimlere karşı Kırmızı takımdan kimi koyarsan koy Kırmızı alır diyorum. Demek istediğim bu aslında. Mavi takımın yarısı güven vermeyen oyunculardan oluşuyor.
Bu ÇoCuK BayRakTa KaYbEtMiYoR totemi yalan oldu aahahahahaha
beter olun maviler acımak yok
-
-
Acun şimdi bu oyunu ballandıra ballandıra anlatır 6-11 den geri gelen kırmızı takım harika bir bayrak oyunuuuuu atakan fark attı ogeday öne geçti sonra atakan kazandı falan filannnn
-
Evli barklı adam kıza yemek vermiş delikanlılık oluyo vay be
SECO BAŞKANCI olduğumun ilk günü SECO BAŞKAN Saten reyise döndü
-
Hocam Twitterdaki Aleynacılar akıl olarak eksik insanlar ben de yunusa kızıyorum ama onlar işin suyunu çıkarıyor eski niza tayfa. Şimdi de güzelim kızı kıllı ile falan shipliyorlar burada çıldırıyorum
Oyun esnasında da Sercan'ın ağzı durmuyor. Sayaç ağızlı. İyi ki aldılar yoksa bir tarafını boşuna yırtmış olacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X