Sahra dururken Aysu'yu yazıyorlar |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1012. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Birey olarak, performans anelizi, bu bir varsayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı fikirdeyim hoca yüzü çok maskülen geliyor.
Abidin Efe (@AbidinEfe10) on Xtwitter
Abidin Efe (@AbidinEfe10) on Xhttps://twitter.com/AbidinEfe10/status/1752068015401681310?t=YrxE6kYa5zKbL-UYZEth_A&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mavide en zayıf kız Aysu zayıf derken kilo olarak değil güç olarak diyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DISARIDA BEGENIRIM YALAN YOK AMA COK GUZEL KADINLAR VARKEN BURADA YAGMUR SEDA VS DIYENLERI ANLAMIYORUM.
Aysu'yu unutmuşum ben. Hem yavaş hem atışları kötü. İkisi arasından ben de Aysu derim. Gram güven vermiyor.
-
...
-
ŞU FURKAN KADAR YANCILIKTA İSTİKRAR YAKALAMIŞ BAŞKA BİR YARIŞMACI VARMI MERAK EDİYORUM. ADAM HER SURVIVORU KONSEYİN KÖŞESİNDE DURAN SÜS BİTKİSİNDEN FARKSIZ GEÇİRİYOR.
-
Basılır
DIŞARDAKİLER MAKYAJ GÜZELİ HOCAM.
-
Bu Berna size neetti Aysu dururken onu yazıyorsunuz
DAMLA CAN'IN MORAL VE MOTİVASYON OLARAK DÜŞÜŞÜNÜ BAŞKANIN KIRMIZI TAKIMINA GEÇMESİNE BAĞLIYORUM.
O GİTTİĞİNDEN BERİ DAMLA'DA BİRŞEYLER EKSİK
-
Elenen %99 kardeniz olacak maalesef
...
-
Sedayı görünce balon gibi sönüyor malesef
Hocam Poyraz tiki,cadde tayfaya fena kıl kapar 2021'den biliyoruz yunus emre karşıya geçmese ekiple ham yapacaktık ogesu ve sedayi. Yunusun da Yasin'in de Poyraz (biraz yavaş başlasa da) perf çok iyi. Nefize malını da alırdık bitti bu iş.
Ben olsam en güçlüleri potaya çıkarmaya çalışırım. En zayıfı arama stratejisi ters teper bir süre sonra çünkü ekstra 1 hafta dokunulmazlığı güçsüze verirsen sıra kendilerine gelir.
Ayrıca Berna Nagihan'ı bile eleyebilir yani illa güçe göre yazdık demelerine gerek yok. Grup kurduk diyemiyor da olabilirler Berna'nın grubu yok sanırım.
Hocam bizim forumdaki çocuklar cinselliğin Afrikasını yaşıyorlar.Ben üzerlerine gitmiyorum artık.Survivoru başka gözle izliyor bizim afacanlar :-)
SEDA SENDEN NEFRET EDİYORUM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X