Her sene atıyor ortaya böyle birini bir ara Cemal vardı geçen sene haribo şimdi de bu eleman çıkmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2026 (68. sayfa)

Survivor 2026
(En Son Oy Tarihi: 13.8.2025)
-
-
youtube
mertens çakallık edithttps://m.youtube.com/watch?v=uyqRYRQiVRI&pp=ygUSbWVydGVucyDDp2FrYWxsxLFr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zenne de vardı hocam
Dora Dayım onun yüzünden azınlıklara ayrımcılık yaptı diye 4 senedir Sen Benuğa mezunları şenliklerine katılamıyor
-
Sen benuağ mezunları Dora dayıya tepki olarak 1 kasa lolipop göndermiş Dora dayının cevabı ise “herkes kendi yediğinden ikram eder” olmuşturquote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoZenne de vardı hocam
Dora Dayım onun yüzünden azınlıklara ayrımcılık yaptı diye 4 senedir Sen Benuğa mezunları şenliklerine katılamıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Makyajlı haribo
Sorma hocam pek giremedim foruma bu aralar.
Çok da ilerlememiş
Ahaa tramisiye aşık olmuş.
Olmadı ülke hikmete girer
Gürcistan daki tek tramisiden red yiyince tramisi anavatanı taylant a gidip şansını artırmak istemiş diye yorumladım.
hocam sari papatyacilarin aklina uyup Ayimizi kotulemeyi size yakistiramadim
-
Hikmet
Hikmet
Hikmet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bizim tip
Bronzluk bulaşıcıdır… muhteşem kitapquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Bizim tip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ayi Hikmet ve sari papatyanin paylasimlarina gelen etkilesim farki. Ayimiza bosuna reyting makinesi demiyoruz
eskiden Ayimiz 30 yas ve uzeri is guc sahibi insanlarin favori yarismacisiydi, simdi coluk cocuk ergenler arasinda da yeteri kadar fan kitlesine ulasmis. her kesime hitap eden onder figur haline gelmis
forumun sari papatyacilari hala Ayi Hikmeti kim tanir diye dalga gecmeye devam etsinler
-
Paylaşıma baktım ayıya küfür kıyamet gitmişler
ŞÖYLE Mİ HOCAM?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X