Bildirim
Survivor 2026 (481. sayfa)
Öne Çıkar
15 oy
Popüler Konular listesinde
91. Sırada
bugün en iyi #10
Giriş
-
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Gözü kapalı gsli sinsinin fotosunu attım diye şikayet edip ceza puanı aldıran zıpzıp kim çıksın itiraf etsin
Aksi taktirde ben açıklayacağım kim olduğunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
O değilde eskiden ben burda Çakma dövüşçüye sallardım forumda saldırırdı yemreciler bana, çakma kuzey tekinoğluna destek yüksek olurdu. Bu zamanlarda bunu göremiyoruz biraz kuklaya sahip çıkmak lazım, bir yola girdi survivor köstek olmaya gerek yok yav…
Ahhh ahhh bir ara serhatla ilhan vardı tüm takımı yaptıkları mobbinglerle tımarhanelik etmişlerdi… şimdi kalite düştü Nagihan mobbing yapmaya çalışıyor onu beceremiyor…
Geselidir
@acurrrr hele bugün nagihanı aklamaya çalış konseyde, yine ona yüz ver… program benim için bu gece biter…
nükleerlemek lazım
_____________________________ -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ama gel gelelim ayı hikmet gibi döven çıkmadı özden emreyi havalara uçurdu ağlattı elinden zor aldılar _____________________________ 
-
Dikkat ederseniz yunusun dayak yediği konusunda yemreciler sadece hikmet dayağı hakkında konuşuyor itiraz ediyor…ogedaydan yediği dayağı Mustafa Kemal’den yediği sopayı kabullenmişler… bu savaşı kazanıyoruzzzz sakın oylarınızı bölmeyin bu işler dansla olmaz
aliyev seferberlik çıkarsa da gitsen aylardır aynı şeyi yazıyon deli oldun iyice
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.İşte böyle bir insandır çakma dövüşcü özden emre yunus _____________________________ 
-
Sude= herhangi biri
O zaman kazansınlar ramo adada tek kalsın…quote:
Orijinalden alıntı: Servetpanpa37
Eğer gönüllüler bu akşam ki ödül oyununu kazanırsa, adanalı şalgamcı Ramazan Sarı, kankası Osman Can ile birlikte dağ evi ödülünden yararlanamayacak.
The Punisher NAGİ yi kimse cezalandıramaz, o gerekeni yapandır yapacaktır. Linayı kılçıksız adadan postalayacaktır. Müşteşar olunuz.
Bu da haribo gibi yurtdışına kaçar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şu atış mesafesine bak ilkokul çocuğu mu yarışıyor acur? Uzaklaştır şu mesafeleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt