Bildirim
Survivor 2026 (399. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yuh sana be! Korkma bu kadarquote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide
Kelcan hele bir ortadan konuş varya…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Başkanla serenay aynı camiadan ikisinin ya yan fotoğrafı var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Seren Ay'ı da sevmem ama Nagihan'ın ilacı buymuş. Yiyin birbirinizi
Bayhan reiz yakışmadı
_____________________________ -
Alayı korkuyor nagihan bizi patlatır diye
Seren Ay başkan ay gibi parlıyor
hocam aslında tipi çok tatlı ama konuşmaya başlayınca o erkeksi kekoluğu midemizi bulandırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Sevgili köylü arkadaşım, hayatını merak ediyorum, gün içinde neler yaparsın, o rahle, o keresteden hallice kafanla neler düşünürsün, lütfen beni aydınlat. -
Konuşması da çok tatlı bence
-
Babaya bak yıllardır konuşmuyor acur medya aracılığıyla mektup atıyor…
puhahahaha super 1 sozmüş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Sevgili köylü arkadaşım, hayatını merak ediyorum, gün içinde neler yaparsın, o rahle, o keresteden hallice kafanla neler düşünürsün, lütfen beni aydınlat. -
Hocam kıza ters gidilince o da ters gidiyor normalde çok tatlı bir kız bence. Mal onuralp sen engincanı mı seviyorsun dediğinde ağlamıştı kız nişanlısı var diye. Murat arkın'a karşı falan da çok sevimli oluyor dadlu kız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 11 Şubat 2026; 23:40:40 >_____________________________ -
Nişanlısı çok şanslı
Serenay reisdir bundan sonra . Dinsizin hakkından imansız gelir. Bayhan başkan da biraz ayıp etti.
hocam tam 1 kanser virusü ama geçen senelerde de 1e1 konsey falan yaptırıyordu sokağa yurumeye cikiyordum gece onda bile telefondan izliyordum meraktan. kaos olmasa gunde 5 mesaj geliyor şu başliga bugun akiyor maşallah
Serhan reyiz bravo serenay yazmadı…
Çok yaşa battal gazi…
Şov düşüşte diye yarışmacılara sado mazo işkenceler bulmuş Macun.
_____________________________ Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660 -
Kesinlikle hocam hele bu devirde kalmadı böylesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt