Şimdi Ara

Survivor 2026 (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.208
Cevap
34
Favori
139.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Survivor 2026 18. Bölüm Reyting Sonuçları

Total | (2) | 4,34
    AB | (2) | 4,11
    ABC1 | (2) | 4,19

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına Doğuş'u kim getirdi Survivor'a, adam avel avel boş boş takılıyor, yok yani bu adamım zorlu Survivor mülakat testinden falan geçebileceğini sanmıyorum, çünkü parkur sporları ile uğraşan birçok genç yarışmacı aday vardır başvuran. Adam girmiş 51 yaşına, ne parkur yapabiliyor, ne atış yapabiliyor, ne vücut çevikliği var oyunlarda.

50 yaşındaki Murat arkın bile kat kat daha iyi yarışıyor bundan. Doğuş geçmişte vucudunu şişirmek için basmış Steroid ilaçlarını uzun yıllar Spor ile uğraştım edebiyatı yapıyor, Çünkü 14 sene önce liseye gittiğim yıllarda izlerdim, Survivor 2012'de bile kötü performans sergilemişti.

2026 yılında tamamen, -Acun abi lütfen bana bir şans ver, Survivor ruhu benim kanıma işledi diyerekten Acun'a yalvarıp yakararak torpille falan girdiğini düşünüyorum.

Doğuş abi gel yapma, dön evine, para için, gündeme gelmek, için Keremcem gibi yarışmacılara seyircilere, eşine ,çocuklarına rezil etme kendini, eminim para için yarıştığını da sanmıyorum, belki de eşin ve çocukların gazlayıp yolladılar seni adaya

İzzet Yıldızhan skini ile adada bol şans o zaman

Survivor 2026

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Survivor 2026

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sevgili gönüllüler takımı, kadınlar haftasında şu Lina'yı potaya atıp yollayın bir an önce, oyun kazanamayınca ağlayıp zırlaması, cezalarda ağlayıp zırlaması gerçekten sıktı artık, takımın da modunu düşürüyor.

All Star'ın gelmesine sevinip, takımının burnundan fitil fitil getirsin diye beddua etmen nasıl bir kafa yapısıdır anlamadım, ünlüler veya All Star takımını seni potaya düştükten sonra çıkaracaklarını falan bekliyorsan çok beklersin.

Her şeye karşı alıngan mızmız halinle ve vasat performansın ile takımındaki kadınlar bile senden rahatsız oluyor, diğer takımlardaki kimse istemez seni

Survivor 2026

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Yunus bomboş bir karakter, tamamen rol yapıyor güya trollük yapıyor ama onu da pek beceremiyor, kendine dizi karakteri Kuzey Tekinoğlu'nu örnek alıyor, aşırı sahte ve kolpa bir kişilik aslında ciddiye almaya değmez ama kendini role fazla kaptırırsa acun gözünün yaşına bakmaz anında şutlar.

Survivor 2026

Güzel değilse beni ilgilendirmez diyorum, hooo

asıl bugün ve yarın göreceğiz allstar'ın etki edip etmediğini :)

Orijinalden alıntı: Emre 11

Güzel değilse beni ilgilendirmez diyorum, hooo

Erkeğinde güzeli olur hocam bakınız=OnurAlp Bey…

Hocam, bu woke tayfa kızının notunu ben daha ilk günlerde vermiştim zaten. Eski mesajlarımdan bulsun merak edenler.

Prenses Sude'den devam Survivor 2026 

Allah aşkına Doğuş'u kim getirdi Survivor'a, adam avel avel boş boş takılıyor, yok yani bu adamım zorlu Survivor mülakat testinden falan geçebileceğini sanmıyorum, çünkü parkur sporları ile uğraşan birçok genç yarışmacı aday vardır başvuran. Adam girmiş 51 yaşına, ne parkur yapabiliyor, ne atış yapabiliyor, ne vücut çevikliği var oyunlarda.

50 yaşındaki Murat arkın bile kat kat daha iyi yarışıyor bundan. Doğuş geçmişte vucudunu şişirmek için basmış Steroid ilaçlarını uzun yıllar Spor ile uğraştım edebiyatı yapıyor, Çünkü 14 sene önce liseye gittiğim yıllarda izlerdim, Survivor 2012'de bile kötü performans sergilemişti.

2026 yılında tamamen, -Acun abi lütfen bana bir şans ver, Survivor ruhu benim kanıma işledi diyerekten Acun'a yalvarıp yakararak torpille falan girdiğini düşünüyorum.

Doğuş abi gel yapma, dön evine, para için, gündeme gelmek, için Keremcem gibi yarışmacılara seyircilere, eşine ,çocuklarına rezil etme kendini, eminim para için yarıştığını da sanmıyorum, belki de eşin ve çocukların gazlayıp yolladılar seni adaya

İzzet Yıldızhan skini ile adada bol şans o zaman

• c4rbonmonoxide kullanıcısına yanıt
    Survivor 2026
  • Acun kısaca 2026 yılındaki ünlüler ve gönüllüler kadrosundan pek ekmek yiyemedi, son olarak Acun medyanın ortak kararı ile reytingleri yükseltmek için "Trine Team" formatını devreye sokarak All Star'ı dahil ettiler.

Ünlüler takımında Serenay ve Gönüllüler takımında Ramazan ve Engincan dışında adada takım arkadaşlarını zorbalayacak egosu tavan yapan numine karaktere sahip tipler pek yok.

Zaten bu dövüş sporları ile uğraşan kişilerde gereksiz bir özgüven patlaması ve ego var, Ramazan ve Serenay ile bunu daha iyi görmüş oldum, kafaya çok darbe yedikleri için Survivor gibi parkur odaklı rekabetçi PVP yarışlarda kontrol ve öfke patlaması yaşıyorlar, belli bir noktadan sonra beyinleri düşünebilme işlevini falan kayıp ediyor.

Ramazan, Engincan ve Serenay dışında neredeyse hepsinin karakteri düzgün, oldukça efendi ve iyi aile terbiyesi almış, mütevazi, kendini çok güzel ifade edebilen yarışmacılar, mesela buna örnek verebileceğim kişiler, Ünlüler ve Gönüllüler takımından Bayhan, Murat Arkın, Mert Nobre, Serhan, elenen Erkan Bilben, Eren, Onur Alp gibi isimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 26 Ocak 2026; 16:3:48 >

• Hakan kullanıcısına yanıt

Sultanı Nefisemizin katkılarıyla REYTİNG ÇOŞTUKÇA ÇOŞAR demiştik Survivor 2026 

Survivor 2026

çöp ilk potada gider

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Mustafa Kemal kurt ağzını burnunu kırmıştı geçen sene yunusun ağzı yüzü çizilmişti sonra abi diye kurt un peşinde dolaştı. Nagihan sopaladı, patates hakan yiyorsa suya atla dedi yemedi atlayamadı, ogeday sabah akşam sopalıyordu çakma dövüşcüyü...
    Ama gel gelelim ayı hikmet gibi döven çıkmadı özden emreyi havalara uçurdu ağlattı elinden zor aldılar
    İşte böyle bir insandır çakma dövüşcü özden emre yunus

Survivor 2026

• Ben 14 senedir hiç düzenli takip etmiyordum Survivor'ı.

En son 14 sene önce lise yıllarımda 2012'de Doğuş için izlemiştim, Doğuş'da şimdiki gibi boş teneke çıkıp elenince bırakmıştım o dönemde. Sadece kim şampiyon olmuş diye izlediğimde, rahmetli Turkish power güreşcisi Hasan Yalnızoğlu ve oyuncu Nihat Altınkaya 'nın finale kalıp, Nihat'ın halk oylaması ile KKTC'de 2012 Survivor şampiyonu olduğunu hatırlıyorum.

Bundan önceki senelerdeki sezonları babam sıkı takip ederdi ben izlerken pek keyif almazdım, şimdiki sezonu da ben keyifle izliyorum babam izlerken pek keyif almıyor.  

Şuan tamamen Mert Nobre için izliyorum, aslında Serhan Onat için başlamıştım, onun da pek oyunlarda takımıma sayı getirebildiği yok, adam sadece denizci ve yelken sporcusu olduğu için zorlu ada şartlarına oldukça hakim ve inanılmaz güzel balık tutatarak Ünlüler takımını protein ile depoluyor. Ünlüler eğer sayı alıyorsa bunda Serhan'ın etkisi de vardır.

İlk haftalarda gönüllüler takımında ki erkekler bile kıskanmıştı Serhan'ı, Lina'nın balık isteği yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 26 Ocak 2026; 17:49:24 >

• tanisiyormuyuz69 kullanıcısına yanıt

Hocam Nefise bıyıklarını aldırsın ilk önce, botoks ile trans'a dönmüs resmen. Dominik adasındaki erkek yarışmacılar bile bunun botokslu halinden daha güzel. Survivor 2026 

Survivor 2026

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.