Survivor 2026 (17. sayfa)

Survivor 2026
(En Son Oy Tarihi: 13.8.2025)
-
-
su yaverden kim roportaj almis
-
Bademin yaveri kaçak haribo gibi kaçak hayatı yaşamadığı için Yunus Emre Başkan her yere röportaj verebilmektedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dayıoğlu Batum'da özel güvenlik, burası Batum'da Ermeni bir örgütün hücre eviymiş... İşin şakasındaydık ama bu kadarına da pes... Devlet bunları yazıyor.
-
-
Hocam artık sokaktan geçen insana bile mikrofon uzatılıyor geçen gün Ankara 7. Caddede dolaşıyorum hop bir mikrofon “beyefendi survivor izler misiniz survivorda unutamadığınız anınınız nedir” dedim izlerim hiç kaçırmam en unutamadığım anımsa ogedayın yemreye attığı efsane ötesi balyoz yumruğu dedim… çevremizde bizi izleyen halk alkışladı beni evime kadar omuzlarda taşıdılarquote:
Orijinalden alıntı: Stackallocsu yaverden kim roportaj almis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam devlet erkanını etiketleyerek bu dediklerinizi derse kabullenirim ama Haribo'da o toşbil yok. Bu Jurnalcilik için bile kimseyi etiketleyip bir şey diyemez
-
şimdi bulup vaktimi harcamak istemiyorum bu yayında yemreye en iyi yarışmacı kim diyolar ogeday övüyor 2 dakika
oda unutamamış hocam zaten
-
En iyi yarışmacıya Sahra mı diyecekti hocam
-
Sana dayak atan en iyi yarışmacı kimdi diye sormuş olmasınlar hocam
-
aynen aynen sari papatyaya ne yakistirmasi yapiyorsak derhal Ayi Hikmete uyguluyorsunuz. survivor tarihinin en alfa, en basina buyruk, en fazla adam doven yarismacisina yaver demek
-
bravo hocam. genelde halk dayak yiyeni sahiblenir, ama bu sari yaver dayak yemege o kadar aliskin hala gelmiski, dayanikliligi alkislaniyor
-
hocam Ayi Hikmetle konustum, antalyadayim forum uyeleri musterih olsun dedi
toros daglarindan resim atti, gizlilik nedeniyle paylasamiyorum.
-
hocam siyasi arenada etiketleme gelenegi yoktur, sen lafi soylersin sahibi hemen anlar
-
hocam ruh hastasi oldugunu kendisi de kabul ediyor zaten. dayak yedigi birini 2 dakika ovmek nedir?
agir derece stockholm sendromu yasiyor, acil sifalar dilerim.
-
Badem şampiyon olsun diye millete düello teklif eden yaver haribo
her gün dayak yiyen haribo
-
Önceki sezonlar için bir şey diyemem ama bu sezon adı yavere çıktı hocam. Haribocu kardeşcanlar her şeyi inkar etmeye bağımlı oldukları için onlara bu durumu kabullenmeleri için geri sayım imkanı verin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 27 Haziran 2025; 22:28:1 > -
2019 izlemedim
2022 de de Ogeday ve nisanın yaveriydi
Ona ogeday cevabı vermiş olsaydı hikmete büyük haksızlık yapmış olurdu hocam… ogedayın yumruğunun sesi hala kulağımızda ama sonuç olarak ogeday havaya fırlatarak dövmedi…quote:
Orijinalden alıntı: Ginga BishounenSana dayak atan en iyi yarışmacı kimdi diye sormuş olmasınlar hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X