Şimdi Ara

Survivor 2026 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
19
Favori
26.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2026

(En Son Oy Tarihi: 13.8.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

su yaverden kim roportaj almis Survivor 2026 

• Bademin yaveri kaçak haribo gibi kaçak hayatı yaşamadığı için Yunus Emre Başkan her yere röportaj verebilmektedir

• Stackalloc kullanıcısına yanıt

Hocam dayıoğlu Batum'da özel güvenlik, burası Batum'da Ermeni bir örgütün hücre eviymiş... İşin şakasındaydık ama bu kadarına da pes... Devlet bunları yazıyor.

• @tamil kurtuluş kaplanları @silivri kaplanı

Survivor 2026
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stackalloc

su yaverden kim roportaj almis  

Hocam artık sokaktan geçen insana bile mikrofon uzatılıyor geçen gün Ankara 7. Caddede dolaşıyorum hop bir mikrofon “beyefendi survivor izler misiniz survivorda unutamadığınız anınınız nedir” dedim izlerim hiç kaçırmam en unutamadığım anımsa ogedayın yemreye attığı efsane ötesi balyoz yumruğu dedim… çevremizde bizi izleyen halk alkışladı beni evime kadar omuzlarda taşıdılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam devlet erkanını etiketleyerek bu dediklerinizi derse kabullenirim ama Haribo'da o toşbil yok. Bu Jurnalcilik için bile kimseyi etiketleyip bir şey diyemez

• c4rbonmonoxide kullanıcısına yanıt

şimdi bulup vaktimi harcamak istemiyorum bu yayında yemreye en iyi yarışmacı kim diyolar ogeday övüyor 2 dakika

oda unutamamış hocam zaten Survivor 2026 

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

En iyi yarışmacıya Sahra mı diyecekti hocam Survivor 2026 

Sana dayak atan en iyi yarışmacı kimdi diye sormuş olmasınlar hocam Survivor 2026 

aynen aynen sari papatyaya ne yakistirmasi yapiyorsak derhal Ayi Hikmete uyguluyorsunuz. survivor tarihinin en alfa, en basina buyruk, en fazla adam doven yarismacisina yaver demek Survivor 2026 

• c4rbonmonoxide kullanıcısına yanıt

bravo hocam. genelde halk dayak yiyeni sahiblenir, ama bu sari yaver dayak yemege o kadar aliskin hala gelmiski, dayanikliligi alkislaniyor Survivor 2026 

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

hocam Ayi Hikmetle konustum, antalyadayim forum uyeleri musterih olsun dedi Survivor 2026 toros daglarindan resim atti, gizlilik nedeniyle paylasamiyorum.

hocam siyasi arenada etiketleme gelenegi yoktur, sen lafi soylersin sahibi hemen anlar Survivor 2026 

hocam ruh hastasi oldugunu kendisi de kabul ediyor zaten. dayak yedigi birini 2 dakika ovmek nedir? Survivor 2026 agir derece stockholm sendromu yasiyor, acil sifalar dilerim.

Badem şampiyon olsun diye millete düello teklif eden yaver haribo

her gün dayak yiyen haribo

Survivor 2026 

• @Stackalloc hocam ile batum gezisinden sonra yurda dönüş..

Survivor 2026

Önceki sezonlar için bir şey diyemem ama bu sezon adı yavere çıktı hocam. Haribocu kardeşcanlar her şeyi inkar etmeye bağımlı oldukları için onlara bu durumu kabullenmeleri için geri sayım imkanı verin Survivor 2026 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 27 Haziran 2025; 22:28:1 >

2019 izlemedim

2022 de de Ogeday ve nisanın yaveriydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Sana dayak atan en iyi yarışmacı kimdi diye sormuş olmasınlar hocam  

Ona ogeday cevabı vermiş olsaydı hikmete büyük haksızlık yapmış olurdu hocam… ogedayın yumruğunun sesi hala kulağımızda ama sonuç olarak ogeday havaya fırlatarak dövmedi…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.