hocam Ayi girdiginden tum olaylar onun etrafinda cereyan ediyor. diger yarismacilar figuran gibi takiliyor. |
🌴SURVIVOR 2025 - MAĞDURLAR VS TORPİLLİLER (723. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
2010 dan beri objektif bı şekilde Survivor izlerim.
Hikmet > yunus emre
Yunus kolsuz trolun biri.
Hikmeti adaya koysan toki yapar her türlü Survivor a uygundur performans realite kavga ada hayatı vardır abi çekmez yunus gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2010 dan beri objektif bı şekilde Survivor izlerim.
Hikmet > yunus emre
Yunus kolsuz trolun biri.
Hikmeti adaya koysan toki yapar her türlü Survivor a uygundur performans realite kavga ada hayatı vardır abi çekmez yunus gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YUNUS EMRE BAŞKAN tarafından dövülen hikmet
-
Yunus Emre'nin Nagihan ile olan kazası üstünden komedi kasanlar biraz kendinize gelin. İnsan canı ya bu. Sizin onun yaptığı her şeye gülmeniz, küfürlerini, sürekli kavga ediyor olmasını, kadınlara karşı olan konuşma üslubunu normal saymanız filan harbiden ben çözemiyorum bu kafayı. Neyse ki bu sene yok. Keşke bu mağdur tayfada olmasaydı bu sene. Barış, Adem ve Batuhan. Hiçbiriniz son 4'e bile kalamayacaksınız....
-
objektiften sonra okumayı bıraktım
-
-
1996'dan beri Avrupa şampiyonası, 1994'den beri Dünya Kupası izliyorum.
Yunus Emre > Hikmet
Hikmet kolpanın teki
Başkanı adaya koysan harem kurar her türlü Survivor a uygundur performans realite kavga ada hayatı vardır Nisa'ya sms için prenses muamelesi çekmez Hikmet gibi
Bu arkadaşları adam yerine koyduğum için yazıyorum yoksa blokla geç ne kolay..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 6 Şubat 2025; 19:47:3 > -
Haribonun tişörte bak evrim keklik moda ekolü
Başkanın ön planda olduğu sezonlar: 2020 ve 2024 (Reytingler uçuşta)
Hikmet'in ön planda olduğu sezonlar 2019 ve 2025 (Survivor'ın Yaban Tv'deki yaban domuzu avlama programlarından ve Çay tv'deki İsmail Türüt'ten daha az reyting aldığı sezonlar)
...
-
...
-
Bitmişlik haf safhada...
-
...
-
2022 all starda ilk girdiği potada şutlandı onuda yaz hocam halkta karşılığı olnadığı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
...
-
2022 YILINDA YUNUS EMRE BAŞKAN h*ribo hikmetin AĞZININ TAVANINA SALINCAK BAĞLAMIŞ SALLANA SALLANA SIÇMIŞTIR
-
MAX AYI...
-
...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X