bu zeynep güzel falan diyorsunuzda bana korkunç geliyor bakınca |
Bildirim
bu zeynep güzel falan diyorsunuzda bana korkunç geliyor bakınca |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Allah kahretsin ya |
Yağmur Banda saflarına bekliyoruz o halde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
oradayız zaten hocam :) |
Pehlivan Ayşe'nin varoşluklarına yarışma sonuna kadar maruz kalmak x (formerly twitter) x.com https://x.com/mistosfatik/status/1872026113448485074?t=sxXYEEKkE-jwQUFJ55XPnA&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Acun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Belki yeni gelen gönüllülerde vardır hocam. Bakmak ellemek tadmak lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Direk ayı diye mi hitap etmiş hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Y9k hocam Zeynep hoş kız. Buna değil anasına çekmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bravo hocam Gece gece sesli güldüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ve biz bunları 6 ayda 1 kez bile göremiyoruz Tabi Zeynep hatun için diyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu Batuhan 2018 de katılan Batuhan mi acaba. Çok hızlı ama atışları berbattı. Geliştirmiştir inşallah. Hız olarak en hızlı 2.3 kişi den biriydi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ok teşekkürler hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam hoş kız. Ayrıca çok naif te. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |