< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2025 - All Star vs Gönüllüler (307. sayfa)

-
-
Hocam 2 ye 2 yapıyorum ama sadece jedilwr7n yatması için değil. Buranın kenarlarina kedi yuvalari koyacağım orta ya yemek alanı.olaxak. kuru mana yi falan asacağım yaklaşık 12 tane kedi var bu alanda anne yavrular falan. Ve benim evimden 500 m uzakta bahce de kalıyorlar. Sığınacak yerleri yok tavuk kumesinde kalıyorlar. Biz bile yağmur altında yediriyoruz. Aynı anda ufak tefek malzeme de koyabiliriz buraya. Kazma kürek gibi.
Yoksa evin altında 40 m2 kedi odam zaten var 15.20 kedi kalıyor evdekiler hariç evdede 5 i misafir 9 kedim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılday şampiyon olmadı, Anti-Ademciler şampiyon oldu
Macır bir katakulli yapmış mıdır? Sanmıyorum ama Macır bu sonuçta
-
-
haribo senden görmüş hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sese bak sese...
(birazdan buradayım)
-
goril var burda goril
-
volkan baskaaaan 2003luyum s*xte gucluyum diyooooor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Volki isimli bu goril, ateş yakıyor, yemek yapıyor, puzzle yapıyor, 15 kelimeyi anlıyor
-
ÖMER youtube
Taşaklıyız Çüklüyüz biz Ankaragüçlüyüzhttps://www.youtube.com/watch?si=kzFo1X-T0FtcfWs1&v=8FxM182TIWA&feature=youtu.be -
2003 e mi evrildi aga o 83lüler derdi onu
-
-
...
-
her seferinde patlatiyor bu zuhahahah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
...
Osman POLATyoutube
#nediyeceğinibilemeyenadam #nedediğianlaşılmayanadam Ne dediği anlaşılmayan adam, Ne diyeceğini bilemeyen adam..https://www.youtube.com/watch?v=pe7aXWLvDAA&feature=youtu.be -
Yapar mı yapar, beklenir mi beklenir...
-
Hocam, bugün geç kaldınız. Bunu telafi etmeniz lazım. Anlatabilmişimdir umarım.
-
Almeda sultan puzzlea şiddet uygulayarak oturtamazsın
-
...
-
nerde benim tanisiyormuyuz31 KARDAŞIM biraz zabikca gorseller bekliyorum ondan 10dkklik 1 MOLAM var beni eglendir BAYAN kardaşlarimizin fotograflari ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X