Şimdi Ara

SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.782
Cevap
22
Favori
244.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY

HOCAM SENİN YOLDAS MURAT ÇOK YAPMACIK BİZ JOKER REYİZDEN DEVAMMMM.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt

Gönüllüler Takımı adı üstünde gönüllü kişilerden oluştuğu için haliyle bu yarışmayı yıllardır izliyor olmalılar ama hiç öyle bir görüntü vermiyorlar. Zira Aziz'in şu performansından sonra orada Alper dururken Aziz'i potaya koyup elemek için Turabi, Adem ve Nisa potasına falan çıkarmaları gerekiyor. Aksi takdirde Aziz'in bahsettiği birleşmedeki o dansını izleyecekler bu gidişle.

• ...

SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAYAhmet ipek musicyoutube
    buradan ↓↓↓↓ https://www.youtube.com/c/ahmetipekmusic?sub_confirmation=1 Abone olup beğenip ve yorumlarınızı atarsanız çok memnun olurum Eleştirilere açık birisiyim ve bu işte ilerlemek istiyorum teşekkür ederim... Sosyal Medyalar ↓↓↓↓ İnstagram : https://www.instagram.com/ahmetipekmusic Twitter : https://twitter.com/ahmetipekmusic Twitch : https://www.twitch.tv/ahmetipekmusic
    https://www.youtube.com/watch?v=--E1oac0Y6g&feature=youtu.be

SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

...

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Oyunda ipi bırakmayıp kendine haksız avantaj sağlamaya çalışan (bunu yaptığı için hatta kazandığı oyunu da bir kere veren SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY ) SAHTE OKEY Ertuğ!

Bireysele gel bireysele!!!

Yoldaş Murat bireyselde gerekeni yapacaktır... SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

• Potaya gidecek olan üç ve dördüncü isimlerden birinin eleneceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğine göre bacaklarında sıkıntı olmuş hocam (biraz da tırsmış olabilir orası ayrı mesele)...

Ama bu seferlik mazur görmek lazım, JOKER yine JOKER'dir. Ha zaten JOKER dediğimiz karakterin sağı solu hiç belli değildir...

• Bunu görmüşken aklıma geldi.

@REDSTONE şimdiye kadar aldığın en iyi ekran görüntüsü olabilir. Yoldaş Murat ile sorun yaşamasa masaüstü arka planı falan yapardım. Survivor'da beni birleşme partisinde Damla'nın Sema'ya olan bakışlarından sonra en çok etkileyen ikinci an sizin paylaştığınız bu an arkadaşlar SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

• AWOK YOLDAŞ MURAT'ın NEFİSE meselesini de unutmamak lazım. Böyle bir muhabbet dahi (SURVIVOR şartlarında) limoniye bağlanabiliyor.

Yarın bir gün JOKER-AWOK dayanışması görürsek şaşırmayalım. Ama tabii ki bu adım MURAT'tan gelecektir/gelmelidir.

JOKER ERTUĞ REYİZ'ten NŞA bi' adım gelirse şaşırtır, ANŞA gelirse pek tabii şaşırtmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 14 Mart 2023; 17:48:33 >

• ...

(Ardında bi' hikayesi de olması etkenlerden birisi)

• Murat'ıma sataşması bir yana, kızçenin hakkını yiyemiyorum hocam.

Normal şartlarda sevdiğim/desteklediğim birine sataşanı affetmem ama Cansu kızçemizin sevincini en başından beri tatlı buluyorken bir de şimdi pota meselesi eklenmişken kendisine kıyamıyorum. SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 14 Mart 2023; 18:19:49 >

• Zeynep Alkan'a da şu sıralar üzülmüyor değilim. Babasından hiç haz etmem ama onu boş verdim. Duygusal ve yalnız bir izlenim veriyor bana. Bir süre gözlemde olacağım. Olası bir aksilikte Cansu'yu sahiplendiğim gibi kendisini de sahiplenirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 14 Mart 2023; 18:17:50 >

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

İyi bari 5'te bitiyor hemen...

• Geleneksel Acun Medya mastürbasyonunu izliyoruz şimdi de.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt

Aynen duygusal ve alttan alıyor çoğu kez. Hiç bağırdığını görmedim. Yırtması lazım bu Zeynebin kendini orası survivor :) Bak cazgır Nefiseye ağzı durmuyor susmuyor.

• Gönüllülerin takım adını ünlüler yapılsa kimse bir şey anlamazmış. Bu sene ki ünlüler aşırı pasif. Eskiden ünlüler gönüllüleri fena bastırırdı. Daha baskın ünlüler vardı. Şimdi hiçbirinde o baskınlık yok. Gönüllüler fırça çekiyor sürekli :)

• Hadi yahu bi' an önce geçelim şu ''Challenge'' mevzunu...

• Ama REYİZ geldiyse biraz daha sabredebiliriz...

@EthanCarter III @Metz

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.