< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SURVIVOR 2023 - ŞAMPİYON NEFİSE KARATAY (252. sayfa)

-
-
İzlemiyorum ama merak dan soruyorum reytingler nasıl YouTube da eski Survivorlara göre izlenmeler baya az yedekler de gelmemiş diyorlar neden acaba ?Bu sezon Acun kizlara üst olarak crop giymesine izin vermiş şaşırdım ,bizim izlediğimiz sezonlarda yoktu nedense
Geçen sezonu izledim en son.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam reytingler 5 le 15. Dıra arasında değişiyor. Önceki senelerib ancak yarısı kadar. Sosyal medya daha beter önceki senelerin 10 da 1 i.
Olayın en kısa özeti ''akılcı göndermeleri battı maalesef'' olur.
-
-
Reyting sonuçları:
Total | (12) | 2,78
AB | (10) | 2,33
ABC1 | (13) | 2,71
Nefise konuşurken kanalı değiştiriyorum. Konuşması inanılmaz kaba ve itici.
Nefise ile Fatih
-
REYİZ SURVIVORU IZLETEN TEK ADAM...
-
nefise az bile konuşuyor, 6-7 oyundur kızlar etabında fıtık oldu taşımaktan takımı, ünlü erkekler rezil durumda özellikle halil ertuğ kürşat takımın "güçlü erkekleri olarak" en son ne zaman 2'de 2, 3'de 3 yapmışlar osmancanla özgür patates ediyor üçünüde, alpere azize fatihe bile yenilme işleri başladı, onu bıraktım 2 oyundan birinde 0 çekiyorlar
-
ertuğ gördüğüm en tuhaf adamlardan biri, konseyde falan bu kadar temiz konuşabilen adam, parkurda karşılıklı atışırken asena ve senem gibi ağzı ishal 2 insana 2 kelime mantıklı konuşup cevap verememesi garip, üstelik haklı olduğu konularda. abuk subuk cins hareketleride cidden mavi takımın dalga geçtiği kadar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALFLIFE3 -- 8 Mart 2023; 15:47:47 > -
Evet yedekler konusu çözüldü @Ohol Oula
Hatta yedeklerin maruz kaldığı (yanlışım varsa düzeltin lütfen) iki ay civarındaki iletişimsizlik ve tecrit mağduriyeti de bana göre ertesi yıl yarışmaya ana kadrodan katılma hakkı ile tatlıya bağlanmış oldu. Hem bu sene aşırı ısınmış yarışmacıların arasına girmeyecekler hem de tüm bu tecritten dolayı mahrum kaldıkları temel haklarına karşılık olarak da önümüzdeki yıl olacak olan tüm rakiplerinden daha erken hazırlanma fırsatları olmuş oldu.
Artısı eksisi tartışılabilir hâlâ ama Acun'un dediğine göre de yarışmacılar epey memnuniyetle karşıladıysa da izleyici olarak bence de bir problem yok.
-
Evet, bir süre boyunca kampa alınmışlardı ve her şeyden uzaklardı.
Bu hususta SMS ücretleri konusu havada kalmış oldu.
Ayrıca bu üç yedek yarışmacı seneye kadroda olacaksa 2024 için bir All Star'dan söz etmek mümkün olmayacak gibi gözükmekte.
Oyunlar parkurlardan ibaret olmasın aşırı uzun oyunlar sıkıcı oluyor diyoruz da değişen bir şey olmuyor. Sembol devirme oyununu hop 10 olan kazansın yapıyor. Burada hemen hepimizin ayrıca bir oyun olsa bile oynanacak kadar kalite olduğu konusunda mutabık kaldığı 1,2,3,4 rakamlarını hazneler arası dönen mekanizma ile taşıma oyununu dokunulmazlık yapsa 16'da bitirecek yine. Belli oldu durum.
Ertuğ'a anlamsızca yapılan çirkef saldırılar da kabak tadı vermeye başladı. Özellikle Asena, Senem ve Merve çok göze batıyorlar.
@Ohol Oula ben All Star'ı 2025 yılında bekliyorum. Kaybettiği çok fazla iyi yarışmacı oldu Nisa olayından sonra. Havuzda biraz yarışmacı birikir, geçmişten de birkaç isim alınır. Zaten söz verilmiş halihazırda bir Furkan Kızılay ve Merve Aydın (atlet olan) var. Potansiyelli birkaç isim daha gelir eskilerden. All Star sezonlarından sakatlanıp ayrılan başka isimler daha da var. Ahmet Dursun gibi, Berna Canbeldek gibi, Atakan Işıktutan gibi, Parviz Abdullayev gibi isimler çok fazla. Normal sezonlardan da umut verip sakatlan ayrılan çok isim var. Sadece sakatlananlardan bile bir takım çıkabilir. Nisa'yı da alır kemerini koruyabilecek mi diye SMS gelirlerini de garantiler böylece. 15 yılın Survivor'ı laflarını çok sık kullanıyor ve seviyor Acun. Buna istinaden Hakan ve İhsan'ı da getirip onları da son Survivor yarışmaları ile jübile yaptırır. Hatta eski bir fikri olan bir takımı Hakan'a bir takımı İhsan'a draft ettirip yarıştırma fikrini belki 2025 All Star'da yapar. Program tutmazsa da yarışmanın yapımcılığını bitirir muhtemelen gibi de geliyor bana biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 8 Mart 2023; 17:48:57 >
-
2023 yılı için ilk kez, MasterChef Türkiye'de All Star sezonu olacak. 2022'deki sezon pek ses getirememişti çünkü. Acun'un ne zaman başı sıkışsa All Star'a kucak açıyor bana göre.
2023 yılı Survivor için -çok önemli bir gelişme olmadıkça- silik bir yıl olacak. 2024 yılında da All Star düşünmezse anca çok ünlü isimlerle Survivor'ı düzlüğe çıkarabilir. Sonuçta içinde bulunduğumuz sezon bir şekilde bitecek. Bakalım, bundan sonrası nasıl olacak.
...
-
Survivor Türkiyeyoutube
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun galibi hangi takım olacak? #Survivor2023 #SurvivorTürkiye Survivor TV8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2023'ün bu yılki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. Ünlüler Takımı: Zeynep Alkan, Ümit Erdim, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Seçkin Piriler, Murat Eken, Berdan Mardini, Barış Telli, Kürşay Juan, Halil İbrahim Göker, Buse Plan. Gönüllüler Takımı: Aziz Ozan Dilber, Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna Elibol, Asena Demirbağ, Özgür Tetik, Tunga Sayan, Kardelen Kalender, Walison Fonseca, Alper Rende, Chaby Han, Elanur Pat. #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorTurkiye Instagram: https://www.instagram.com/survivorturkiye/ Twitter: https://twitter.com/survivorturkiye #Survivor2023 #SurvivorTürkiyehttps://www.youtube.com/watch?v=Mox161R5og0&feature=youtu.beFragmanda da görüldüğü üzere her yerden her telden sataşmalar devam ediyor, etsin etsin...
-
Seneye direkt ana kadrodan katılma mevzu iyi de bakalım seneye izleyen kalacak mı, kalacaksa da ne ölçüde kalacak? Bu tarz bi' kadro yapısında (bazı yarışmacıları tabii ki tenzih ediyorum) reyting sonuçları şimdiden belli...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X