YOK HOCAM DOĞRUDUR DA HİÇ HATIRLAYAMADIM HAFIZA GİTMİŞ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (258. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Acun o yanlışı yapmaz diye düşünüyorum
Atakan Emziktutan'ın olmayan psikolojisi de bozulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TAKİPTEYİZ HOCAM. GAYET HOŞ OLUR..
Hocam 2008 yılında 10-11 yaşında çocukken acunmedya.com olması lazım orda forum vardı galiba oraya girip neden Survivor yapmıyorsunuz Var mısın yok musun yapıyorsunuz diye sinkaflı küfürler etmiştim acunmedya çalışanlarına
2021 de napmışız öyle ya
leş gibi sezonda bile şu konuyu ayakta tutmuşuz
SJW LİNCİNDEN NASİBİNİ ALMAMAK İÇİN ACUN BATUHAN BAŞKANI PAKET EDER Mİ HOCAM ? ALEYNA K. + GÖKHAN ÖZDEMİR FAKTÖRÜ BONUSU.
bu konuya 150 farklı kişi yazmış henüz yarışma başlamadan
tarihin en çok mesaj atılan 2 survivor konusundan
2018 yılına 1500 farklı kullanıcı
2015 allstara 4775 farklı kullanıcı yorum yazmış
fikir vermesi açısında 2016 yılı 2925 kişi
2021 senesine 439 kişi yazmış
şöyle bir durum var 2016 yılında 2925 farklı kullanıcı 113k mesaj atmış konuya
2018 yılında 1500 kişi yani neredeyse yarısı kadar kullanıcı 119k mesaj atmış yani daha az kişi daha aktif ve daha çok mesaj atmış ben şimdilik 1000 barajı koydum sezon içinde sayı artabilir belli olmaz bir konseye bakar
-
Mağdurhan adaya gidince , kimsenin kendisini takmadığını görünce yaşayacağı yüz ifadesini merak ediyorum ya hshdhdhdhjd
Bu sezon işimiz zor hocam. Hanzade de yorumcu olacakmış o da çok algı operasyonu yapacaktır ama yine de bu sezondan ümitliyim başkan full bacak çalıştı atletizm ağırlıklı çalıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ciddi mi ya
hanzade ne alaka of
Eski üyeler konuşulmuş,foruma çok fazla mesaj atmasam da survivor konularının sıkı takipçisiyim.2019 ve 2021 hariç yarışmayı hep forumdan takip ettim.Yorumlarını okumaktan en çok keyif aldığım üye atatürkçü adam.. Bu vesileyle onu da anmış olalım.
VAY BE BLACKEAGLE HOCAMIN ÇAKMA DAYI İÇİN HARCADIĞI MESAİ GÖZLERİMİ YAŞARTTI. AYNI PERFORMANSI YUNUS EMRE BAŞKAN İÇİN BEKLİYORUZ BU SENE HOCAM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 14 Ocak 2022; 22:36:8 >
Daha az kişi daha çok mesaj yazacak
Bu sezon 150kişi yazmış yan hesapsız 100 diyelim
Esas belirleyici olan konu dışındaki troller
Onlar yok, onlar olsaydı istatistikler farklı olurdu
konu popülerde oldugu zaman damlarlar şimdi konu dışında görünmüyor diye rahatız biraz ama 3 4 gün survivor birinci olunca futbol forumlarından gelip survivor mı izliyorsunuz yazanlar akın akın geleceklerdir
-
öz dayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son olarak 2019 var mı hocam
En az mesajın olduğu sezondu.
KONU POPÜLERE GİRİNCE GELİP HALÂ SURVİVOR MU İZLENİYOR DİYE YAZANLARA PATLİYORUM BEN HOCAM.
2021 de harbiden boşmuştuk o leş sezona ben 3 k Eagle hocam 7 k mesaj yazmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zorro hocam Acun-İhsan bu kadar çalışmıyor be
Uğraşacaksan fena olmaz gerçi
Birde tüm bu mesaj sayısında 2015'i geçme olayına bir bakış açısı da ben getireyim. O sezon milyon tane adam konuya yazdığı için öyle herkes flood yaparcasına "xyz Başkan" diye fotoğraf atmıyordu atarsa da kafasına şak -30 yiyordu
2018'den itibaren konuya yazan sayısı aşırı azaldığı için pek takan yok ama o konuda Yunus Emre Başkan, Erdi Başkan falan tarzında zırt pırt fotoğraf atılmıyordu. Çıplak Turabi, Köpekbalığı Bozok ve Mourinho-Arrow-Kılıçdaroğlu Hakan fotoları atılıyordu ama genelde yarışmada bir olay olduğunda falan.
Birde bakayım dedim de 2012 konusu forumda açılmamış galiba
Benim ilk mesajlarım 2013 konusuna olmuş, Murat Duyguyu eleyince baya sevinmişim zamanında
Furkan Dede-İhsan Tarkan seri fragman atın üzerimize!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 14 Ocak 2022; 22:44:54 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X