< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 25.5.2024)
-
-
2017'den sonra tam anlamıyla survivor olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
2si de çöp seneydi
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarasın
-
Hangi efsane ismi allstarda görmek istersiniz anketinde bahsettiğiniz isimler olacak
-
Çok kişinin adı geçiyor özellikle de bayanlarda sude yağmur elif evrim seda nisa kesin gibi dediler 1.2 kişi de bu seneden alınırsa bayanların çoğu tamamlanıyor. Bu seneden en trol bayan ilayda ve aleyna çalışkan alınsın. Ama aleyna ya günde 3 bira içmesi karşılığı ancak öyle çekiliyor. Final gecesi sarhoştu çoştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Hangi efsane ismi allstarda görmek istersiniz anketinde bahsettiğiniz isimler olacak -
Yarismaya katilacak isimler ne zaman duyrulmaya baslanacak bakalim
1 ay sonra açıklanacak deniliyordu.quote:
Yarismaya katilacak isimler ne zaman duyrulmaya baslanacak bakalim
Seda Ocak,Elif,Birsen filan beraber otele tatile gidiyorlar
All Star da yalandan da kavga eder bunlar
ulan yarışmacıların %90'ı kanka veya ahbap en kötü birbirini tanıyor muhabbeti var
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@nSeda Ocak,Elif,Birsen filan beraber otele tatile gidiyorlar
ulan yarışmacıların %90'ı kanka veya ahbap en kötü birbirini tanıyor muhabbeti var
ERDİ BAŞKAN'ın kavgası da dostluğu da sahicidir hocam
-
quote:
Yarismaya katilacak isimler ne zaman duyrulmaya baslanacak bakalimERDİ BAŞKAN'dan icazet bekleniyor hocam. Başkan ne talimat verirse o
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@nSeda Ocak,Elif,Birsen filan beraber otele tatile gidiyorlar
All star sezonunun en kötü tarafı bu olacak zaten. Yarışmacıların çok büyük kısmı birbirleriyle arkadaş olduğu için kaos açısından doyurucu bir sezon olmaz. Araya 3-4 tane sivri karakter şart ama ne olursa olsun 2015 sezonu gibi doğal, sert bir sezon gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxKanal D de yeni bir proğram başlıyor operasyon 41 diye. Az takılayım dedim birde ne göreyim bizim Hasan orda. Sırf Hasan için izlemeye karar verdim. Sunucu gibi bir rolü var galiba ama aynı anda komutanım da çekiyorlar.
Geçen sene de vardı o yarışma. Survivor'dan yine Nazenin yardımcı sunucuydu. Yine Survivor'dan Funda ve Cumali de yarışmacıydılar. Çok olaylı başlamıştı o yarışma ilk bölümlerde bir yarışmacı ben buralıyım sizi burada barındırırsam falan gibi aşırı bipli ifadeler kullanıp yarışmadan ayrılmıştı falan
Önce TV 8.5'ta başladı, sonra galiba Beyaz TV'ye geçmiş. Sitesinden baktım da devam etmeden yayından kaldırmışlar herhalde devam bölümleri yok. Operasyon 77'ydi onun da adı. Bu sefer bakalım uzun ömürlü olacak mı göreceğiz. Kanal D diğerlerine nazaran daha görünür bir kanal. Mesajınızı görünce ben de bir bakayım dedim. İlk bölüm fena değil Operasyon 41'in.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂Seneye ben de sanırım sahalara döneceğim @zorradam sağlık durumum biraz iyiye gidiyor. Seneye eğer daha da iyi olursam düzenli geyik muhabbetine buradayım. Konuya da 2015 Allstar'da olduğu gibi yine asla gerçekleşmeyecek kendi hayali Rüya Takımlarımı yazarak da uyum sağlayayım şimdiden. Dursun kenarda.
KIRMIZI TAKIM
DERYA BÜYÜKUNCU
NİHAT ALTINKAYA
ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN
ADEM KILIÇÇI
SERCAN YILDIRIM
İSMAİL BALABAN
NAGİHAN KARADERE
SEMA AYDEMİR
SEDA OCAK
ELİF GÖREN
AYCAN YANAÇ
ALEYNA KALAYCIOĞLU
MAVİ TAKIM
UĞUR PEKTAŞ
TURABİ ÇAMKIRAN
OGEDAY GİRİŞKEN
ANIL BERK BAKİ
YUSUF KARAKAYA
CEMAL CAN CANSEVEN
AYŞIL ÖZASLAN
DAMLA CAN
BİRSEN BEKGÖZ
NİSA BÖLÜKBAŞI
KATERINA DALAKA
AYŞE YÜKSEL
SONRADAN GİRECEKLER
AHMET DURSUN
SEDA TETİK
BERNA CANBELDEK
HİKMET TUĞSUZ
MERYEM KASAP
ERSİN KORKUT
EMİN GÜNENÇ
ÇAĞRI ATAKAN
Sonradan gireceklere Berna Canbeldek'i eklediğim için kendisinden özür diliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Turabi'den sonra bizi temsil edecekmiş meğer. Challenge sonrasında muhtemelen katılmaz Survivor'a ama belli de olmaz. Heyecanla bekliyorum yeni sezonu. 4 sezondur müptelası oldum Challenge'ın. 33.Sezonunda katıldığım için bu maceraya çok eksik hissediyorum
Ne dramalar ne oyunlar dönmüş geçmişte. 37. Sezonda favorimiz şimdiden belli oldu.
The Challengetwitter
“Berna Canbeldek ⚡️ #TheChallenge37”https://twitter.com/ChallengeMTV/status/1415401209758994434
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 16 Temmuz 2021; 3:7:33 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂Sonradan gireceklere Berna Canbeldek'i eklediğim için kendisinden özür diliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Turabi'den sonra bizi temsil edecekmiş meğer. Challenge sonrasında muhtemelen katılmaz Survivor'a ama belli de olmaz. Heyecanla bekliyorum yeni sezonu. 4 sezondur müptelası oldum Challenge'ın. 33.Sezonunda katıldığım için bu maceraya çok eksik hissediyorum
Ne dramalar ne oyunlar dönmüş geçmişte. 37. Sezonda favorimiz şimdiden belli oldu.
The Challengetwitter
“Berna Canbeldek ⚡️ #TheChallenge37”https://twitter.com/ChallengeMTV/status/1415401209758994434
Alıntıları Gösterbir faaayuuu gaddamit "beach"ı var hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Romulobir faaayuuu gaddamit "beach"ı var hocam
Alıntıları GösterBir olsa iyi
-
Ethan hocamla buzları eritirsek.....
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Ethan hocamla buzları eritirsek.....
Dorayla Batu yarışma boyunca kanlı bıçaklı olmamışlardı hocam ufak ufak atışıyorlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X