Toparlaması şart! (Nokta) |
Survivor 2022 (1330. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Toparlayacak hocam şu an sadece adapte olmakta sıkıntı yaşıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öyle birşey olsa ifşa ederler mi. Direk kapanır kanal. Acun buna izin vermez.
Ayı Hikmet çavuşu tokatlarken, Mert adada kız ayıklıyor işte bu yüzden sonuna kadar Ayı Hikmetciyiz, durmak yok elizabete devam Ayı
Bu Mert Öcal daha önce de Gamze Özçelik'le sevgiliydi, Gamze Özçelik Uğur Pektaş'tan boşandıktan sonra Mert Öcal'la sevgili olmuştu hatta bence bu yüzden Uğur Pektaş 2020'de survivor'dan sakatlık bahanesiyle ayrıldı Mert'le aynı ortamda bulunmak istemedi.
Furkan ne yaptı onu anlamadım? Furkan zaten Atakan'ı yazdı hatta güzelde konuştu burada herkes helal furkan dedi.
Adam resmen ben sizin pis işlerinize alet olmayacağım dedi tepki verip Atakan'ı yazdı. Ekran başına konuştu konseyede konuştu korkmadı hiç
furkan baya prim yaptı bugün bence ama psikolojisi baya bozuk gibi adada mutlu değil sanki çok stresli gözüküyor.
-
Bugün yaşanan (küp atışları öncesi) koşmama durumları falan cidden rezaletti ama ya...
Normalde bu kadar hareketli olan adam nasıl böyle yavaş hareketler içerisine giriyor anlam veremedim...
Şu gece yaşanan muhabbetlerin lafı geçti mi var mı bilgi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 30 Ocak 2022; 2:24:57 > -
Hastalanmış hocam havale geçirmiş diyorlar onun etkisi vardı oyunda
ben yargıyı izlerim. hiçbi halt anlaşılmayan müzik destekli gerginlik yaratmışlar, yemezler
-
Adamın youtube videolarını izliyorum 6 aya yakın hazırlık süreci yapmış,en ince detaylara kadarmher şeye hazırlanmış.Gündeme geldiği olaylara bak şaka gibi.Atakan da başından beri aşırı antipatik görünüyor.Performansı da yok.Adem-Anıl finaline doğru gidiyor yarışma.
DOKTOR bi' el atsa fena olmaz o zaman.
-
hocam bizim millet abartmayı seviyor, atakan bugün 2 oyunu da atışta saliseyle kaçırdı. ben bu tarz basit oyunlarda çok anlam aramam, mesela ogeday gibi bir yarışmacı sayı alamadı
ama dediğin gibi adem,ogeday atışları kusursuz yapan adamlar. atakanın eksiği kapatması için elinin biraz daha ısınması lazım. bir de net olarak şampiyonluğu kafaya takması lazım tabi
Çünkü ünlülerde topun ağzında olan isimlerden biri Furkan.Diğerleri bence Aycan ve Birsen.Ama Merve tecrübeli davranıp Barışın bir mağduriyet çıkarmasına engel oldu.Bütün oylar Barışa çıksa bir mağduriyet çıkartırdı.
-
Mert Sude harbiden işi pişirmiş hocalar
-
Hadi canım...
-
Bu da iyiymiş ama
-
yarinki oyun en zevksiz oyunlardan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yalnız yukarda paylaşılan sözlük entrysi inanılmaz mantıklı geldi
erzak muhabbeti olsa havada kalıyor, nisa ogeday vs ne alaka. e direk mert sude aşkı olsa bunun kavgalık bir durumu zaten olamaz.
fragmanı tekrar izleyince mantıklı geldi acayip merak ediyorum ya
Ogesu ve nisa büyük karaktersizlik yapmış harbiden ifşalıyorlarsa
ben tahmin tablosunda anıl-batuhan yazmıştım finale :)
çok fazla aday ve çok uzun süre var hocam.tahmin yapmak çok zor hatta gereksiz bile diyebilirim. ama şu ana kadar olan görüntü adem-atakan-batuhan-anıl-ogeday-berkan 6’lısı dışında şampiyon zor. bunlar arasında iş performans’a ve kritik hatalara bakacak artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X