< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (994. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Felipeeeeee Meloooooo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dh_Elmander -- 9 Mart 2021; 1:29:26 > -
Çağrı Muratın sakalına mı gıcık oldu acaba
-
Steven bence hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Eğer o son sahnede Tolunay Çağrı Murat ı kovalıyorsa gülmekten bayılırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam konuya ne zamandır girmiyorsunuz
Alıntıları GösterHocam izlemeye geçen hafta başladım sürekli Abdullah Avcı capsleri görüyorum ne alaka?
-
quote:
Orijinalden alıntı: İsen BugaHocam izlemeye geçen hafta başladım sürekli Abdullah Avcı capsleri görüyorum ne alaka?
Alıntıları GösterHocam dora dayı Abdullah Avcı’ya , çağrı da tolunay kafkas a benziyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ULAN BUGÜN CEZALI OLUP YAZAMASAYDIN KENDİMİ YERDİM HA
quote:
Orijinalden alıntı: İsen BugaHocam izlemeye geçen hafta başladım sürekli Abdullah Avcı capsleri görüyorum ne alaka?
Alıntıları GösterDora Dayı
Abdullah Avcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 9 Mart 2021; 1:32:38 >
-
Bence bu Steven ilk haftalardaki gibi ünlülere dönüp dil çıkardı Çağrıda iki oldu diye sinirlendi Steven'da tahrik edici konuşmaya devam etti Çağrı özür beklerken sunucu Murat da olayı yatıştırmak amacıyla iyi niyetle yeter dedi zaten öfke kontrolü olan çağrı o esnada kendini iyice kaybedip murata saydırmaya başladıö
Çağrı giderken Dora ile sarılıp ağlamalarını bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
MAPUSTAYKEN BU FOTOĞRAF BENİ DUYGULANDIRDI
Dayıma bakıp bakıp ağladım......
-
Şu Steven harbi sopalik ne cins biri ya .. -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Bence bu Steven ilk haftalardaki gibi ünlülere dönüp dil çıkardı Çağrıda iki oldu diye sinirlendi Steven'da tahrik edici konuşmaya devam etti Çağrı özür beklerken sunucu Murat da olayı yatıştırmak amacıyla iyi niyetle yeter dedi zaten öfke kontrolü olan çağrı o esnada kendini iyice kaybedip murata saydırmaya başladıöHocam Dora dayı ne ara Çağrının yanına gidip kendi takım arkadaşlarından önce sarılıyor onu tam oturtamadım kafamda.
Yarın burda olun ben kaçtım Allah rahatlık versin sizlere -
quote:
Orijinalden alıntı: BALORX
Şu Steven harbi sopalik ne cins biri ya ..Buna bir şey yapsan ırkçılık derler......
Hocam dayı genelde ayakta izlediği için olay yerine yakındı baktı çağrı iyice contayı yaktı tutayım da kimseye zarar vermesin moduna geçti normalde dayı çağrıyla muhattap olmaz ya da hafif dalga geçerdi ama burda olayın ciddiyetini kavrayıp hemen tutmaya geçmiş.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam Dora dayı ne ara Çağrının yanına gidip kendi takım arkadaşlarından önce sarılıyor onu tam oturtamadım kafamda.
Alıntıları Göster
-
Yemisim ırkını dede insan değilmi sopaliga basican sopayı..çağrı durduk yere atlatmaz ulan elenirse Steven varsa işin içinde ayağını denk alsin Cakma vakandaquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Buna bir şey yapsan ırkçılık derler......
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 9 Mart 2021; 1:37:55 > -
İyi geceler hocam size. Bize pek mümkün değil.
-
Brocum yarın is varda mecbur yoksa sabahlardim burda ..yarın ben gelmeden çayı demleyin ♥️♥️🤗☕quote:
Orijinalden alıntı: Maçukaİyi geceler hocam size. Bize pek mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 9 Mart 2021; 1:39:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X