|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (92. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mersinakiValla daha izlemedim hocam da eski havam yok ya. Ama ısınırsam yine akarız belli olmaz hazır evdeyken :)
Ancak kimse engelli değilken baya zor oluyor :)
Alıntıları GösterNasılsınız hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctHocam Barış diyodun geçen sene de
barış son 2 ay performansta sıvadı yatarak şampiyon olamazdı mağdurluk bir yere kadar taşır seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Nasılsınız hocam
Alıntıları GösterSağolun hocam. İyi diyelim iyi olalım işte ülkenin hatta bu sefer dünyanın hali ortada. Kafayı kuma gömüp gittiği yere kadar devam.
Siz daha iyisinizdir inşallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mersinakiSağolun hocam. İyi diyelim iyi olalım işte ülkenin hatta bu sefer dünyanın hali ortada. Kafayı kuma gömüp gittiği yere kadar devam.
Siz daha iyisinizdir inşallah.
Alıntıları Gösterİyi olmaya çalışıyoruz hocam sizi buralarda görmek sevindirici bol bol yorumlarınızı bekliyoruz inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzMersinaki konuya giriş yapıyor o sırada Yunus Emre Başkancılar
-
kolpa dövüşçüsün
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauribarış son 2 ay performansta sıvadı yatarak şampiyon olamazdı mağdurluk bir yere kadar taşır seni
Alıntıları GösterO da önemli bir etken tabi hocam fakat asıl etken dondurmacının YunusEmre Baskanla ters düşmesidir😁
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03İyi olmaya çalışıyoruz hocam sizi buralarda görmek sevindirici bol bol yorumlarınızı bekliyoruz inşallah
Alıntıları GösterSağolun hocam. Sizleri de görmek beni memnun etti. Tayfa her sene aynı anlaşılan kopamıyoruz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctHocam Barış diyodun geçen sene de
Barış olamayacak dediğimizde karşı duranlar olmuştu
-
birinci poyraz olacak yine belli kimin kazanacağı ama şu var bu sefer güzel seçmişler geçen seneki antipatiklerden sonra bu sene eli yüzü düzgün gençleri almışlar
quote:
Orijinalden alıntı: MetzMersinaki konuya giriş yapıyor o sırada Yunus Emre Başkancılar
-
Akşam Aleyna Sultan şov yapıyormuş. Kaynak Alinda77
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
yarışmayı keyfine izleyin Acun, şampiyonunu seçmiş:POYRAZ
robert+boğaziçi mezunu boşuna cv'sini saydırmadıŞampiyonluk cv'ye bakıyorsa Aleyna Sultan açık ara şampiyon olur. Amerika'da uçak mühendisliği > Boğaziçi işletme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 10 Ocak 2021; 18:41:9 >
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaŞampiyonluk cv'ye bakıyorsa Aleyna Sultan açık ara şampiyon olur. Amerika'da uçak mühendisliği > Boğaziçi işletme
Alıntıları GösterAleyna da kibir ve kasveti görüyorum hocam. Net akıllı olun
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaŞampiyonluk cv'ye bakıyorsa Aleyna Sultan açık ara şampiyon olur. Amerika'da uçak mühendisliği > Boğaziçi işletme
Alıntıları GösterBayrampaşa meslek lisesini hiçbirine değişmem hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82Aleyna da kibir ve kasveti görüyorum hocam. Net akıllı olun
Alıntıları GösterAleyna da hafif bir Şeyma Subaşılık seziyorum hocam
-
-
Katılıyorum hocam. Ayrıca Iğdır Anadolu Lisesi > Robert Koleji + Boğaziçi balonları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X