< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (889. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 6 Mart 2021; 0:31:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dövdürün hocam sonra Dora dayım gelir ve Çağrıya bi vurur anında dağılır müsterih olun
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceDövdürün hocam sonra Dora dayım gelir ve Çağrıya bi vurur anında dağılır müsterih olun
Hocam, yapılan tahriklerden sonra Dora dayının 1000 tepki oyunu hazırladınız mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoHocam, yapılan tahriklerden sonra Dora dayının 1000 tepki oyunu hazırladınız mı?
Alıntıları GösterDora dayımı haftaya birinci yapacağız hocam bu ayki maaşı Dora dayım için atacağım smslere ayırdım. En az 3000 oy atmayı düşünüyorum
Acaba parmaklarım 3000 oy atmaya yeter mi? Oylama süresini biraz uzatsa keşke Acun, Dora dayım için eksik sms atmak istemem.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Acaba parmaklarım 3000 oy atmaya yeter mi? Oylama süresini biraz uzatsa keşke Acun, Dora dayım için eksik sms atmak istemem.Batuhan boş yapmaya başlarsa 6000 tane atacak zamanınız olur hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoBatuhan boş yapmaya başlarsa 6000 tane atacak zamanınız olur hocam
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Batuhan olur hocam
Alıntıları GösterHocam geleceği görmüş...
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHocam geleceği görmüş...
Alıntıları GösterÇok belliydi
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHocam geleceği görmüş...
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben 4000 TL'lik sms bütçesi ayırdım. 50 liraya da 10 tane eleman tutacağım, sms başladığı an hepsi Dora Dayı'ya sms atacak. Sana da tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Ayıp yapıyorsun kardeş...
Alıntıları Gösteritme beni şşş sana diyorum dokunma bana itme beni
-
-
Dora dışarıda Pitbul Çağrı'yı görünce korkudan kaçacak delik arar hocam.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X