Ben ergenlikte izledim hiçbir zararını görmedim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (757. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
2 poketopluk canı var hâlâ konuşuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
2 poketopluk canı var hâlâ konuşuyor.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komik mi hocam -
quote:
Komik mi hocam -
Serhat Akın gelmez de olası all starda Hikmet'in olması %1000 gibi birşey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Serhat Akın gelmez de olası all starda Hikmet'in olması %1000 gibi birşey.izmir bayraklı da Folkart'ta cafe restoran açtı işleri iyi gitmiyor ayrıca karısından da ayrı galiba 2 yıldır paylaşımı yok
evinden taşınmış folkart ta dairede yaşıyor , Fenerbahçe başkanlık yarışında en baştan Ali Koç u destekleyip yardımcı veya altyapı antrenörlüğü istemişti o da olmadı bence durumu iç açıcı değil
Serhat seneye all star yaparsa kimse şaşırmasın
Hadi ya üzüldüm saten reise severdik kendisini umarım her şey düzelir.quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauriizmir bayraklı da Folkart'ta cafe restoran açtı işleri iyi gitmiyor ayrıca karısından da ayrı galiba 2 yıldır paylaşımı yok
evinden taşınmış folkart ta dairede yaşıyor , Fenerbahçe başkanlık yarışında en baştan Ali Koç u destekleyip yardımcı veya altyapı antrenörlüğü istemişti o da olmadı bence durumu iç açıcı değil
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauriizmir bayraklı da Folkart'ta cafe restoran açtı işleri iyi gitmiyor ayrıca karısından da ayrı galiba 2 yıldır paylaşımı yok
Alıntıları GösterSedat ında evi yanmış hocam o da gelsin
Bayraklı Folkart ta çok gördüm oralarda takılıyor mekanının ismi BOA
bence mutlaka All star da olmalı 2017 de İlhan Mansız la önce aynı parayla anlaşmış sonradan Acun, İlhan ın maaşını x2 yapmış ordan da dert yanmıştı
Serhat gelmeyip ne yapacak gelsin para kazansın Serhat demek x2 Kaos demek
bunu özellikle yazıyorum bizim konuyu acun medya okuyor buradan onlara sesleniyorum
Anıl Berk,Poyraz gibi tikiler Yusuf,Batuhan,Barış gibi mağdurlar zaten katılacak
Ayı Hikmet+Serhat ise şart oğlu şart hatta Tolunay Çağrı da gelsin 3 4 hafta takılır kaosunu yaratır çorbasını alır gider
Kaos lazım bize kaos 2017 gibi her bölüm kaos istiyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Sedat ında evi yanmış hocam o da gelsin
Alıntıları GösterPavyon Reis'in de her yıl pavyonu, evi yanıyor napıyor bu adam kaçak mazot mu saklıyor evinde dükkanında
Pavyon Reis de gelsin onun kolpasının tadı bir başka
Serhat: şimdi Sedat gibi laf çeviriyon
bize de laf çevirecek pavyoncu esnafı lazım kaos ateşine 1 odun allah bereket versin. ben kaos istiyorum kaosçu kim varsa gelsin
harbiden her sene en az 1 kere çılgın sedatın evi yandı haberi çıkıyor
-
allah kimsenin başına vermesin de insan düşünmeden edemiyor aklına geliyor survivora geldiği yıl Pavyonu yanmıştı. malum korona var şu anda Pavyon işletemez
ben isterim Pavyon Reis in gelmesini, yarışmada ilerleyemez ama kaosunu yaratır kavgasını yapar
çok kolpacıdır lafı dolandırır
Bu adamın ateşle vs çevirdiği bir iş mi vardır nedir anlamadım
quote:
Alıntıları GösterHatta geçen sezonun Masterchef şampiyonu Cemre'yi şef olarak işe alıp sonra onunla sevgili olmuştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sevgili oldular mı bilmiyorum geçen sene ikisini bir avm de görmüştüm hatta Serhat ın kardeşi Serkan da vardı
Cemre, Serhat tan daha uzun boylu ideal değiller
quote:
2 poketopluk canı var hâlâ konuşuyor.bir hançerde derin hanzodan geldi..
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooNe güldüm ya :)
nesi komik geldi tanış mıyız kardeş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X