🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (728. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Dora dayım Doğan a tiktok çekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ucuz atlattık bu olay batuhanın başına gelse olacakları düşünemiyorum
Alıntıları GösterYorumlarda full Poyraz mağduriyeti var hocam Çağrıyla Dora dayıma sallıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado1:14'e dikkat, Batu mağdurluk fırsatını kaçırdım diye üzülüyor. 1 haftalık röportaj malzemesi gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal
Alıntıları GösterÇağrı abi elin değmişken bana da bi kaç tane geçirsene diyecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Yorumlarda full Poyraz mağduriyeti var hocam Çağrıyla Dora dayıma sallıyorlar
Alıntıları GösterDora dayımın hiçbir suçu yok hocam o mu dedi sanki ayırın diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Kaç yaşında adama oğlum çekmiş tiktokcu Dora dayım göğsü koyuyor
Alıntıları GösterAcun, sırf tik tok kitlesinin reytingi için bu oynak çocuğu adaya getirmiş semt bitirimi havalarında ama konuşmasını bilmiyor kendinden büyük adama oğlum çekilir mi racona ters
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Dora dayımın hiçbir suçu yok hocam o mu dedi sanki ayırın diye
Alıntıları GösterBatuhancılar da bu ara Dora dayıma çok sallıyor. Havlama sesleri arttığına göre Dora dayım doğru yere taş atmış demektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoAdalar birleştiği zaman ikisi de elenmemiş olur inşallah hocam. Ben de geçen seneki Yunus Emre ve Berkan gibi sonlara doğru barışıp iyi arkadaş olacaklarına inanıyorum.
Alıntıları Gösterİkisi de adaların birleştiğini göremez bence hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turcİkisi de adaların birleştiğini göremez bence hocam
Alıntıları GösterDora dayım rahat görür hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turcİkisi de adaların birleştiğini göremez bence hocam
Alıntıları GösterHocam o kadar yedek geliyor ki, finali bile görebilirler
Yedeklerin tek sevindirici yanı bu.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoHocam o kadar yedek geliyor ki, finali bile görebilirler
Alıntıları GösterDaha en az 10-12 adam eleriz
-
dora acaba aynı hareketi başkasına yapabilecek miydi. doğan'ı ufak tefek gördü tabi. biri kendine fiziksel olarak denk değilse o adama efelik yapmazsın. erkeklik budur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: poly_ddora acaba aynı hareketi başkasına yapabilecek miydi. doğan'ı ufak tefek gördü tabi. biri kendine fiziksel olarak denk değilse o adama efelik yapmazsın. erkeklik budur.
Dora dayının Çağrıyı nasıl devirdiğini unuttunuz herhalde hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoHocam o kadar yedek geliyor ki, finali bile görebilirler
Alıntıları GösterHocam gönüllülere gelen berkay denilen eleman sağlam çıktı performans olarak ne yazikki. Dora dayının eleyebilecegi erkek yunus emre ve belki bi ihtimal sms alamazsa yancı çakma laz olur diye tahmin ediyorum yoksa poyraz steven berkayı elememiz zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X