Keşke o sezonun full bölümlerini bulma şansımız olsa. Zamanında indirmediğim için çok pişmanım. Acun da hiç anlamıyor bu arşiv işinden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (705. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Dora Dayı yeni gelen elemana ateş yakmayı öğretecek gibi bakıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzDora Dayı yeni gelen elemana ateş yakmayı öğretecek gibi bakıyor
Şöyle bir sakalları okşadı bu da iyi ateş yakar he diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Şöyle bir sakalları okşadı bu da iyi ateş yakar he diye
Alıntıları Göster
-
Neymiş ödül?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Keşke o sezonun full bölümlerini bulma şansımız olsa. Zamanında indirmediğim için çok pişmanım. Acun da hiç anlamıyor bu arşiv işinden.
Alıntıları GösterExxen umarım batar hocam. Öyle bir durum olursa batmaya yakın son kozu olarak eski survivorları yayınlayacağını düşünüyorum
-
Dora dayım oynamadan tur atladı
Dayı avantajı
dominik te siyahi bir adama, hem de ingilizce "burası türkiye" diyecek iq ya sahip olan adam, haftalardır genel istatistik tablosunda birinci, şu an ikinci olan melis e iq su düşük diyor. öykünün mallıklarını melis e yamıyor. kısacası öykü ye "dangalak" demeye yüreği yemiyor.
genel istatistikte öykü 19. barış 13. sırada bu arada.
terbiyesiz herif.
lider, her koşulda ortayı bulan, tarafsız, güçlü insandır.
kendisi de "bir zahmet" anlayabilmiş ki artık lider olmak istemiyorum diyor.
millet de meraklıydı senin gibi ağlak omega ya.
-
Bizi mi asacan Sergen
-
Dora dayı ayar oldu Poyraz a baya hep bana 2/2 yapıyorsun diyip duruyor haklı da
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adamdominik te siyahi bir adama, hem de ingilizce "burası türkiye" diyecek iq ya sahip olan adam, haftalardır genel istatistik tablosunda birinci, şu an ikinci olan melis e iq su düşük diyor. öykünün mallıklarını melis e yamıyor. kısacası öykü ye "dangalak" demeye yüreği yemiyor.
terbiyesiz herif.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adamdominik te siyahi bir adama, hem de ingilizce "burası türkiye" diyecek iq ya sahip olan adam, haftalardır genel istatistik tablosunda birinci, şu an ikinci olan melis e iq su düşük diyor. öykünün mallıklarını melis e yamıyor. kısacası öykü ye "dangalak" demeye yüreği yemiyor.
terbiyesiz herif.
Liderliğin tanımını yapmanıza gerek yoktu hocam. İlayda ile Dora'yı örnek verseydiniz yeterdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Dora dayı ayar oldu Poyraz a baya hep bana 2/2 yapıyorsun diyip duruyor haklı daKüçük takımlar büyük takımlara karşı eksta motive olup bilenir hocam.
-
-
Batuhan parkura nerede mağdur olurum diye bakıyor. -
Sergen kazanırsa Dora dayım ödül olarak ateş yakmayı öğretecek
quote:
Sergen kazanırsa Dora dayım ödül olarak ateş yakmayı öğretecekKaptı ödülü
quote:
Sergen kazanırsa Dora dayım ödül olarak ateş yakmayı öğretecekİsmail'e de öğretsin, Batu'yu çiğ çiğ yemesin hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X