|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (638. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Dora Dayı Ayşeyi iplemeden dinliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 18 Şubat 2021; 23:56:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Adama da cahil demezsin.Cahile cahil denir hocam
-
Sen baa o kelimeyu kullanamazsun ben pugüğe kadar kime cahilluk etmuşum?quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Cahile cahil denir hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Sen baa o kelimeyu kullanamazsun ben pugüğe kadar kime cahilluk etmuşum?
Alıntıları GösterReşat kızın geri vites yapacağını beklerken oh doğru demişim yanıtını alınca çıldırdı hocam
-
Ohoo hocam Ayşe de bir çok kelimeyi hak ediyor ama terbiye meselesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Reşat kızın geri vites yapacağını beklerken oh doğru demişim yanıtını alınca çıldırdı hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Ohoo hocam Ayşe de bir çok kelimeyi hak ediyor ama terbiye meselesi.Kız ağzından kötü şeyler çıkmaya müsait bi tip zaten iki kişi üstüne giderek buna sebebiyet veriyorlar bi nevi istediklerini alıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 19 Şubat 2021; 0:1:31 > -
Ne alaka hocam. Yaş meselesi desen değil, terbiye meselesine de değinmeyeceğim. Küfür etse bir yere kadar. Kız direkt aşağılamaya çalışmış. -
quote:
Ne alaka hocam. Yaş meselesi desen değil, terbiye meselesine de değinmeyeceğim. Küfür etse bir yere kadar. Kız direkt aşağılamaya çalışmış.Yaklaşık 2 haftadır kız nefes alsa neden nefes aldın moodundalar kendisi oyun sevinci esnasında sakatlandı 1.5 ay takımı yalnız bıraktı kız istese bunu yüzüne vurur ama vurmuyor cahil dediği olayda da aşırı haklıydı zaten adam iletişime kapalı kız gel ben sana işin doğrusunu anlatayım diyor hayır istemiyorum git demiş keşke yaşını karakterine yansıtabilse bana göre Ayşe Reşattan çok daha olgun bir karakter
-
Ayşe haklı
Cahil ertemmm -
Dora dayı herkesten olgundur hocam...quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Yaklaşık 2 haftadır kız nefes alsa neden nefes aldın moodundalar kendisi oyun sevinci esnasında sakatlandı 1.5 ay takımı yalnız bıraktı kız istese bunu yüzüne vurur ama vurmuyor cahil dediği olayda da aşırı haklıydı zaten adam iletişime kapalı kız gel ben sana işin doğrusunu anlatayım diyor hayır istemiyorum git demiş keşke yaşını karakterine yansıtabilse bana göre Ayşe Reşattan çok daha olgun bir karakter
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Dora dayı herkesten olgundur hocam...
Alıntıları GösterKeşke herkes Dora dayı gibi olsa hocam...
-
Ayşe haklı reşat cahil bir yancı çakma lazdır ama ayse de ağır kezbandır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke hocam...quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Keşke herkes Dora dayı gibi olsa hocam...
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Ayşe haklı reşat cahil bir yancı çakma lazdır ama ayse de ağır kezbandır.Ayşenin görgüsüzlüğü ve kezbanlığı olmasa bunların karşısında hiçbir şansı yoktu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ayşenin görgüsüzlüğü ve kezbanlığı olmasa bunların karşısında hiçbir şansı yoktu
Alıntıları GösterHaklisiniz hocam. Reşat gibi bi tipe öyle biri lazım yoksa adada sahibi poyrazla kendini birsey sanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Yaklaşık 2 haftadır kız nefes alsa neden nefes aldın moodundalar kendisi oyun sevinci esnasında sakatlandı 1.5 ay takımı yalnız bıraktı kız istese bunu yüzüne vurur ama vurmuyor cahil dediği olayda da aşırı haklıydı zaten adam iletişime kapalı kız gel ben sana işin doğrusunu anlatayım diyor hayır istemiyorum git demiş keşke yaşını karakterine yansıtabilse bana göre Ayşe Reşattan çok daha olgun bir karakter
Alıntıları Gösterİkisi de birbirinden itici. Resat zaten sabit fikirlinin teki de Ayşe'nin yaptıkları iğrenç, başkalarının önünde yemek sayması, işine gelince ben küçüğüm demesi ama duruma göre de hiç susmaması, Aleyna Ç'yi aşağılaması, aldığı oyunlardan bahsedip durması...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayşe’nin yaptıkları hafife alınmayacak kadar kötü. Bir zahmet neden bana böyle davranıyorlar demesin.
Olgunluğunu bilemem ama kendini düzgünce savunamayan, karşısındakini düşünmeyen birisi. Tartışmada haklı olmak başka bir şey, karşındakine cahil demek bambaşka bir olay.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X