Taşlar yerine oturmaya başladı ![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (561. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu sene bende fazla izlemiyorum, ellerinde bolca içerik üretebilecekleri bir program varken zaman tüketmek için mücadele tekrarları, birazdan tanıtımları, acunun ekstra duraksayarak konuşması hertürlü gereksiz zorlama taktiklerle sıkıyorlar seyirciyi.
Süreyi bunlarla doldurmak yerine boş adayı göster okyanusu göster uzakdan ses olmadan barakayı göster.
Sürekli yarışma izliyoruz onuda doğru düzgün gösteremiyorlar bir mücadelede 100 kez kamera açısımı değişir 2 yarışmacıyıda yandan hafif yukarıdan izlettirin bir ona zoom bir diğerine zoom sürükleyiciliği kalmıyor.
Çok hata var düzeltmeyede niyetleri yok acun kalıpların dışına çıkamadığı için programın her bölümü birebir aynı sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim aklımda bir fikir var ama herkesin aklına yatmayabilir
Acun adanın bir noktasına gerçek veya temsili bir define/büyük ödül saklasın. Ödül kazanan takıma bu defineyle ilgili bir ipucu versin, defineyi bulan takımın yarışmacılarına bu ödül eşit derecede pay edilsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoTaşlar yerine oturmaya başladı
Reşat:
"Trabzon'da Robert Koleji vardı da biz mi okumadık."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoHocam benim aklımda bir fikir var ama herkesin aklına yatmayabilir
Acun adanın bir noktasına gerçek veya temsili bir define/büyük ödül saklasın. Ödül kazanan takıma bu defineyle ilgili bir ipucu versin, defineyi bulan takımın yarışmacılarına bu ödül eşit derecede pay edilsin.
Güzel fikir ada aktivitesi ama yapamaz acun onun için çok ekstrem birşey.
Geçen sene instagram canlı yayınında yarışmacıları taşıyan araca acunda bindi yayın açıkken yolda giderken etrafı göster yazdı millet yok gösteremeyiz dedi instagram yayınında bile yol kenarındaki yeşilliği göstermekden çekiniyor adam.
Program öyle bir gizlilik atmosferinde çekiliyorki sanki yarışmacılar otelde kalıp çekimde adaya geliyorda yanlışlıkla bir sahneden bu anlaşılmasın havası var. (Böyledir demiyorum benzetme amaçlı)
-
Eskiden bade, muz toplarlardı artık onları bile göremiyoruz. Balık tutma görüntülerini 20 bölümde 1 gösteriyor ama seneye o da kalmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66F
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dora Dayım Sancakay'ı kadro dışı edip akbil basarken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 13 Şubat 2021; 16:2:51 >
-
Sancakay sevmezdim ama o gidince kaos çıkaracak eleman kalmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoEskiden bade, muz toplarlardı artık onları bile göremiyoruz. Balık tutma görüntülerini 20 bölümde 1 gösteriyor ama seneye o da kalmaz.
-
%83 - Abdullah Avcı'nın bu sezon Trabzonspor'un başında aldığı 12 Süper Lig galibiyetinin 10'u tek farklı skorlarla geldi. Stratejist.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekalfwons%83 - Abdullah Avcı'nın bu sezon Trabzonspor'un başında aldığı 12 Süper Lig galibiyetinin 10'u tek farklı skorlarla geldi. Stratejist.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
Selamün aleyküm dedeler -
-
Dora dayımın bahsettiği konu ünlülerinde dilinde
Poyraz Hayrettin mevzusu
Sadin Yunus Emre Poyraz ın yancılığını yapma
Dora dayım keşke şunlara baskın yapsa
Aleyküm selam hocamquote:
Orijinalden alıntı: BALORX
Selamün aleyküm dedeler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X