< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (491. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Oy geçersiz olması gerekiyordu ne saçma iş
-
-
Hayır bir de açık oya döndürdü Acun. Direk geçersiz demesi gerekiyordu. Doğan kimi yazdığını açıklamak zorunda kaldı. İlayda da kabul etmemekle haklı, kızı duymadı bile patron bey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirdiği palyaçoya bak, ne spor yapmış, ne de kafası çalışıyor bu değişiğin. Tiktokta orasını burasını kıvırtan tipi utanmadan kadroya alıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
-
Hocam orda İlayda kabul etmiyorum diye ısrarcı olmasaydı belki Acun oylamayı kabul etmeyecekti de işime karşılıyor diye saydı bence.quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Hayır bir de açık oya döndürdü Acun. Direk geçersiz demesi gerekiyordu. Doğan kimi yazdığını açıklamak zorunda kaldı. İlayda da kabul etmemekle haklı, kızı duymadı bile patron bey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Hayır bir de açık oya döndürdü Acun. Direk geçersiz demesi gerekiyordu. Doğan kimi yazdığını açıklamak zorunda kaldı. İlayda da kabul etmemekle haklı, kızı duymadı bile patron beyadamın mallığını davulla zurnayla duyurdular. yazarken de oyu söyleme evresi gizlenebilirdi. aksine aleynayı gösterdiler
-
Dora dayı tiktokçu Doğan'ın aklını alarak onun üzerinden Aleyna'ya mesaj yolladı hocam tabii bunu orada anlayabilecek bir kapasite olmadığından sorgulanmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66Fadamın mallığını davulla zurnayla duyurdular. yazarken de oyu söyleme evresi gizlenebilirdi. aksine aleynayı gösterdiler
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Benim dediğim genel bir iticilik ve kibir. Zaten yaverler de panorama'da ünlüleri yalayıp yutuyor, tahmin ettiğim şey oluyor yani. Bunun dışında Çağrı insan olarak zaten baştan itici, ayrıca Gamze kim
Alıntıları GösterÜnlülere yeni gelen kız ismini unuttum. 2 ye i gelende sevimli aslında gonca olacaktı ok.
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Sergen sen ne ayaksın oğlum kişisel gelişim eksik falanAşırı boş yaptı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66F
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66Fadamın mallığını davulla zurnayla duyurdular. yazarken de oyu söyleme evresi gizlenebilirdi. aksine aleynayı gösterdiler
Alıntıları Göstertiktok'un iq düsürdügünü göstermek istemiş acun reis.
-
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X