işte o meşhur ödül |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (475. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66Fşükrü müsünüz hocam bu kadar hüseyin sevgisi fazla
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIYakında İsmail'in birilerinin yemeğini araklayacağını düşünüyorum hocam adam sabah akşam yemek istiyor yemekkkkk diye ortalıkta geziniyor.
Alıntıları GösterYunus Emre bile bu kadar değil hocam . Yunus Emre bi oturuşta yarım kuzuyu yer ama adam nefsine hakim oluyor . Yemek diye kimseye saldırdığını görmedim .ödül kaybetseler bile ilk sağlık olsun canınız sağ olsun diye kişi hep Yunus Emre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bana kalırsa orada Dora dayıyı en çok kıskanan adam açık ara Steven
Bu efecik kılıklı oyun sonrası da kendisinin,poyrazın,ayşe nin olmadığı oyunlarda takımın kaybettiğini iddia ediyordu hatırlayın.....
Steven'da sinsi hocam bakma öyle masum gibi durduğuna hele futbol maçında faul yapıp yapıp karşı tarafa ağlıyorlar diyordu.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Bu efecik kılıklı oyun sonrası da kendisinin,poyrazın,ayşe nin olmadığı oyunlarda takımın kaybettiğini iddia ediyordu hatırlayın.....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Steven'da sinsi hocam bakma öyle masum gibi durduğuna hele futbol maçında faul yapıp yapıp karşı tarafa ağlıyorlar diyordu.
Alıntıları GösterSinsinin önde gideni en ufak sıkıntı da Dora Dayının açığını kovalıyor şimdi sms 2.si olunca kıskanıp daha da bilenecek
Dora dayı bu milletin değerlerini öğretecektir hocam müsterih olun.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Sinsinin önde gideni en ufak sıkıntı da Dora Dayının açığını kovalıyor şimdi sms 2.si olunca kıskanıp daha da bilenecek
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Bu efecik kılıklı oyun sonrası da kendisinin,poyrazın,ayşe nin olmadığı oyunlarda takımın kaybettiğini iddia ediyordu hatırlayın.....İddia değil gerçek hocam o
Mobil sürümde eskiden çıkıyordu şu linkler. Şu zihniyete bakın, ne kadar aşağılık insanlarla bir aradayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 4 Şubat 2021; 18:50:18 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Mobil sürümde eskiden çıkıyordu şu linkler. Şu zihniyete bakın, ne kadar aşağılık insanlarla bir aradayız
Korkunç
-
sezon çöp leş ama tv de birşey yok gözler survivoru arıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Baldbani
Ben değilimNasılsınız hocamız
-
Dora dayı çok önemli analizler yapıyor
Haydi kızlar iyi geceler
-Dora Dayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X