< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3040. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ya Acun boş konuşup durma be.
Neymiş adil olsun diye sms oylaması yapıyormuş falanmış filanmış.
Ulan adamın biri survivoru izlemiyor, kim iyi kim kötü bilmiyor. 2 gün survivor izleyip geliyor sonra saçma birine oy atıyor.
Yarışmacılar sırf sms oylaması olacak diye mağdur rolüne bürünüyor kimsenin gerçek karakterini göremiyoruz, herkes mağdurluk kovalıyor.
Sms oylaması olmasa herkesin gerçek yüzünü görürdük.
-
Poyraz güme gitti galiba benim final adayım dedi Acun.
-
-
Berkay o kadar başarılı bir yarışmacı da değildi. Şüpheye düştüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Berkay elenmediyse kimler oy atmış olabilir. Poyraz'ın geçen gün konseyde yaptığı konuşma doğru değildi. Başarılı olamadım, üzgünüm, destekleyene teşekkür ederim dedi elenip gitmiş gibi konuştu.
-
Haddini bilsin. Bu isimde kitap yazacak tek bir kişi var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerYa Acun boş konuşup durma be.
Neymiş adil olsun diye sms oylaması yapıyormuş falanmış filanmış.
Ulan adamın biri survivoru izlemiyor, kim iyi kim kötü bilmiyor. 2 gün survivor izleyip geliyor sonra saçma birine oy atıyor.
Yarışmacılar sırf sms oylaması olacak diye mağdur rolüne bürünüyor kimsenin gerçek karakterini göremiyoruz, herkes mağdurluk kovalıyor.
Sms oylaması olmasa herkesin gerçek yüzünü görürdük.
Hocam sadece onlar olsa yine iyi sponsor tutanlar siyasileri araya koyanlar reklam panolarına reklam astıranlar üniversiteden destek mesajları şarkıcılardan destek dilenenler şakadan nişanlıdı ile annesi kavga edenler. Aileleri araya koyup birbirlerine küfür hakaret ettirenler. Fan grupları kurup milletletten oy için para, dinlenip sırf bunun için yardım hesabı açanlar. Bu hesaptaki paraların ne olduğunu soran aileler. Yok yok tamamen işin cılkı çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Gelmez hocam geçen omuzuyla ilgili soru sormuşlar ameliyat şart demiş. Onun toparlanması antremanlara başlaması form tutması falan baya uzun süreç katılacağını sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayı Hikmet tımar eder hocam onu sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Poyraz / Aleyna
İsmail / Ayşe
Benim final tahminim bu ikililerin olacağı yönünde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 23 Haziran 2021; 0:7:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@BlackEagle03 NERELERDESİN HOCAM ÖZLEDİK YAV
-
Kim gider sencequote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III@BlackEagle03 NERELERDESİN HOCAM ÖZLEDİK YAV
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam barışla sakat falan diye baya alay ettim ben ama sakatlığı ciddiymiş sakatlanmasa belki şampiyon olabilirdi diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yasin gelmesin all stara.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Kim gider sence
Alıntıları GösterBerkay gider hocam.
-
Berkandan sonra en itici yarışmacı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X