Bu hamle demek sandığımdan daha önce gelmiş hocam kadın napsın emekli olmak zorunda kalmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2959. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hocamquote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Bu hamle demek sandığımdan daha önce gelmiş hocam kadın napsın emekli olmak zorunda kalmış
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yaver Berkay poyraz abisini hayatta yenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışıp öttürecek hocam. Neyini anlamadınız
Aleyna yüzsüzlükte çığır açtı, Berkay'a yalakalık yapınca adaylıktan kurtulacağını sanıyor herhalde
Yalnız o kadar heyecan verici oyun finali oluyor ki, anlatamam.
Kim kazansa aynı ismi söyleyecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acil mağduriyet lazım
-
Vay be Batualfa elendiğinden beri konunun hit sayısı yarı yarıya düşmüş...
Alın şimdi ada hayatsız, dümdüz parkur yarışından ibaret survivorunuzu ..
Dora da bu hafta elenir ratingler iyice düşer.
-
Poyraz Ayşe'ye yenilmeyi basbayağı kaldıramıyor
-
Poyraz ve yaveri yedek poyraza kaldı gene dokunulmazlık.
-
Hocam sen şimdi mağdurizmden anlamıyorsun anlatayım, Berkay’a güvenip adı söylenirse daha çok mağdur olur. Berkay’a tripli olsa,ismi söylense mağdur durmayacak.quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Aleyna yüzsüzlükte çığır açtı, Berkay'a yalakalık yapınca adaylıktan kurtulacağını sanıyor herhalde
-
Berkay yavaş yala dilin kuruyacak
-
Aleyna niye bu kadar seviniyor Berkay'ın kazanmasına ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Hocam sen şimdi mağdurizmden anlamıyorsun anlatayım, Berkay’a güvenip adı söylenirse daha çok mağdur olur. Berkay’a tripli olsa,ismi söylense mağdur durmayacak.Berkay'dan öyle bir yaklaşım gelmediği müddetçe (ki gelmiyor) bir daha hançerlendim tribine girme imkânı yok. İsmail dışında kalan herkes Aleyna'yı potaya göndermek için bekliyor zaten.
Berkay kazanırsa konseyi izle ve gör o zaman hocam. Mağduriyet hiç bir zaman bitmez. Bitiremeyeceksiniz.quote:
Orijinalden alıntı: franz392Berkay'dan öyle bir yaklaşım gelmediği müddetçe (ki gelmiyor) bir daha hançerlendim tribine girme imkânı yok. İsmail dışında kalan herkes Aleyna'yı potaya göndermek için bekliyor zaten.
Alıntıları Göster
Poyraz kazanıp, söylerse o zaman da gururlu (dik duruşuyla) ayrı bir mağduriyet sergilenecek. Öğren bunları..
-
DORA YAZ 1890 A GÖNDER
BEN ŞİMDİDEN BAŞLADIM SMS ATMAYA ANCA YETİŞİR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X