🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2904. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonKaleyna-Batuhan flörtleşmesi ne oldu bıçak gibi kesildi 3 haftadır
Kaleynanın sırf oy almak öne çıkmak için yaptığı oyunlardan biriydi, birde bu kıza samimi falan diyorlar inanılmaz
takımların karışması felan hep bu ikisi yan yana gelsin diye yapıldı ama acun da istediği realiteyi bulamadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Batuhancılara üzülüyorsanız Doracılar hakkında neler düşünüyorsunuz hocam ?
Çok nezih insanlar hocam
-
batuhan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: suatakgulu@gmail.com
batuhanbunu demek için mi foruma üye oldun. nick güzelmiş hotmail yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
batuhan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 13 Haziran 2021; 20:18:20 > -
quote:
batuhanefendim suat
-
batuhan
quote:
batuhanBot Suat
Ben Türk-Yunan yarışmacıları izlerken bizim yarışmacılar adına utanıyorum.Yunanlıların hepsi İngilizce bilirken bizde birkaç kişi haricinde düzgün İngilizce bilen yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fameka
Ben Türk-Yunan yarışmacıları izlerken bizim yarışmacılar adına utanıyorum.Yunanlıların hepsi İngilizce bilirken bizde birkaç kişi haricinde düzgün İngilizce bilen yok.bizimkiler Tarzanca + Alanya İngilizcesi biliyor. O da yabancı dil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddar Kerim -- 13 Haziran 2021; 20:40:36 >
Dorayı herkes cepte zayıf halka olarak tanımlıyorda Berkayı falan eler görün bak aynı potada
quote:
batuhanDORA DAYI DİYECEKSİN
-
quote:
batuhan
-
-
Dayım
-
Bot Suat bile kimi tutması gerektiğini biliyo siz bi türlü öğrenemediniz.quote:
batuhan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X